Cât de mare s-a făcut fiica Ralucăi Moianu. Mara a participat la un concurs de miss. Pe ce loc a ieșit

Cum arata fiica Ralucăi Moianu

Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii ”Iartă-mă”, difuzată în trecut de TVR 1, se mânderește cu fiica sa care a devenit o frumoasă adolescentă. Pe vremea când Raluca activa în televiziune, Mara e doar un copil care o însoțea la multe evenimente, însă acum fiica acesteia s-a transformat complet. Mai mult s-a înscris chiar și la un concurs de miss, unde i-a uimit pe jurați cu frumusețea sa.

Mara, fiica Ralucăi Moianu și-a moștenit mama la capitolul frumusețe. Cum arată adolescenta?

Mara s-a transformat într-o frumoasă adolescentă și a participat și la un concurs de miss

Mara s-a transformat într-o frumoasă adolescentă și a participat și la un concurs de miss

Mara Ilinca Ancuța a participat de curând la un concurs de miss, în cadrul liceului Caragiale din Capitală, unde a obținut premiul 3. Mândră până la cer și înapoi de fiica sa, Raluca Moianu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care își felicită fiica pentru reuțită.

„22 de tineri frumoşi la concursul de Miss & Mister 2019, Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Frumoasa mea a avut curaj sa se înscrie, a muncit mult sa iasă dansul perfect şi şi-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă. Bravo, Mara! Locul 3 în seara asta. Pentru mine tu eşti oricum cea mai frumoasă’’, a fost mesajul Ralucăi Moianu, care a însoțit imaginea, de pe rețelele sociale.

Imaginea a strâns peste o mie de aprecieri şi comentarii: „Este incredibil de frumoasă! Oricum, sufletul minunat contează!’, „Felicitări Mara, să fii mereu pe podium!’, „Foarte frumoasă, ca tine şi tatăl ei, Marius Ancuţa”, au comentat prietenii Ralucăi.

Mara are 15 ani și este elevă în clasa a a IX-a la liceul Caragiale. Fiica Ralucăi Moianu pare să își fi moștenit mama la capitolul frumusețe, pentru că adolescenta arată cu mult diferit, față de vremurile în care participa alături de prezentatoare , la diverse evenimente mondene.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI