FOTO EXCLUSIV. Pe ce cheltuie averea noua doamnă Copos. Dovada că Elena Stoica nu se uită la bani

Stan Filon, Rădulescu Valentin 23.03.2021, 14:26

S-a aflat pe ce cheltuie averea noua doamnă Copos! George Copos nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este milionar în euro de ani de zile, a fost finanțator la Rapid, are hoteluri și afaceri de zeci de milioane de euro. Mai nou, are și o soțioară tinerică, care nu se uită la bani atunci când vine vorba de pasiunile sale.

Pe ce cheltuie averea noua doamnă Copos

Elena Copos, fostă Stoica, i-a sucit mințile lui George Copos, care a uitat și de soție și de copii. Se întâmplă în urmă cu mulți ani, când s-a angajat la unul dintre hotelurile milionarului. o femeie foarte stilată și elegantă, Elena se pare că este și foarte ambițioasă.

S-a angajat acum mai bine de 12 ani la Crowne Plaza, hotel aflat în posesia lui Copos, în funcția de secretară. Ea a urcat repede în ierarhie, ajungând marketing manager. Apoi i-a făcut ochi dulci lui Georghe Copos, care a numit-o chiar director peste una dintre afacaerile sale. Anii au trecut, relația a decurs frumos, chiar dacă milionarul era însurat, iar în peisaj a apărut și fructul iubirii celor doi, o fetiță superbă.

Pe ce cheltuie averea noua doamnă Copos
Pe ce cheltuie averea noua doamnă Copos

Shopping într-un magazin scump din București

Soția lui George Copos, Cristiana, a aflat despre relația lui extra conjugală și părea că este dispusă să treacă peste tot, însă când s-a aflat că cei doi au și un copil, a renunțat să mai lupte pentru inima soțului său. Așa că mult mai tânăra Cristina a avut cale liberă. A devenit soția lui George Copos.

Acum, frumoasa consoartă a lui George Copos a fost surprinsă de paparazzy Impact.ro la cumpărături. Spre deosebire de soțul său, despre care prietenii spun că este mai zgârcit, Elena nu se uită la bani, mai ales cnd vine vorba de haine. Aceasta a făcut o sesiune prelungită de shopping într-un magazin din Dorobanți, unde a probat și cumpărat haine timp de nu mai puțin de două ore!

După ce și-a ales hainele pe care le-a dorit, frumoasa soție a lui George Copos s-a urcat în bolidul de lux cu numerele de înmatriculare care aduc aminte de Ana Hotels, pe care probabil că le administrează acum (01-ANH) și s-a făcut nevăzută. În timp ce se pregătea să demareze în trombă, s-a putut vedea și verigheta mult așteptată.