FOTO EXCLUSIV. Manuela Fedorca se ţine bine la 50 de ani. Cum a fost surprinsă, pe stradă, fosta cântăreaţă din trupa Elixir

Stan Filon 26.02.2021, 14:52

Manuela Fedorca este încă un nume cunoscut în showbizz-ul din România. Fanii săi încă îi mai fredonează melodiile, chiar dacă frumoasa brunetă s-a cam retras din lumina reflectoarelor. Era una dintre cele mai apreciate apariții, însă anii au trecut și peste ea.

Manuela Fedorca, surprinsă la o rundă de cumpărături

Manulea Fedorca a ajuns la 50 de ani, dar încă se menține bine. Oamenii o recunosc pe stradă, iar bărbații încă mai întorc capul după ea. Vedeta a fost surprinsă de paparazzy Impact la o sesiune de cumpărături. Manuela Fedorca a fost surprinsă la cumpărături, însă cu masca atârnată de ureche.

Așadar fosta vedetă nu prea crede în coronavirus și în pericolul pe care îl reprezintă acesta, după ce a fost fotografiată purtând astfel masca de protecție. Vedeta a ales să poarte la ultima ieșire în public un trening de culoare albastră, la care a asortat o geantă elegantă. Poliția monei ar fi amendat-o, dacă o prindea.

Manuela Fedorca, surprinsa la o runda de cumparaturi
Manuela Fedorca, surprinsa la o runda de cumparaturi

Putea fi amendată de…poliția modei

Manuela și Lili Fedorca sunt două surori talentate. Ele au format trupa Elixir, nelipsită de la evenimentele ondene și concertele de acum 15-20 de ani. Au scos mai multe melodii care erau fredonate de sute de fani de-ai lor la concerte. Anii au trecut, iartrupa s-a destrămat, însă nu și relația dintre ele.

Sunt în continuare foarte apropiate și își cresc copiii liniște și împreună. Manuela o duce chiar bine. În plină pandemie de coronavirus și-a luat un bolid de lux în valoare de 50 de mii de euro, așadar afacerile îi merg ca pe roate.

Lili Fedorca are un băiețel, pe Luca, iar Manuela Fedorca are doi copii, o fetiță pe nume Lara Sofia și un băiat pe nume Eduard. Manuela Fedorca s-a separat de tatăl copiilor săi. ”Bărbaţii sunt buni pentru a face copii, pentru a-ţi trăi viaţa frumos cu ei. Eu am ales să-mi cresc copiii singură, sunt foarte fericită”, spunea fosta vedetă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI