EXCLUSIV FOTO Manuela Fedorca o duce extrem de bine în pandemie. Nu mai are cântări, însă a reușit să-și cumpere un superb bolid de lux, pe care l-a plimbat deja prin București

Stan Filon 15.12.2020, 13:36

O mai țineți minte pe Manuela Fedorca? Făcea echipă bună cu sora sa și erau foarte cunoscute în România, după ce au fondat trupa Elixir. Oamenii le cântau melodiile și de câte ori apăreau cele două pe scenă, făceau furori printre fani, cu trupurile lor perfecte.

Manuela Fedorca prosperă și fără muzică

Ei bine, anii au trecut, iar trupa Elixir a rămas doar în amintirile fanilor. Cele două vedete s-au retras din lumina reflectoarelor și își cresc copiii cum știu ele mai frumos. Lili Fedorca a mai cochetat puțin cu televiziunea, după ce a prezentat emisiunea “Zodia fluturelui”, la Euforia TV.

Lili Fedorca are un băiețel, pe Luca, și a terminat studiat Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE și Facultatea de Psihologie. De asemenea, Manuela Fedorca este și ea căsătorită și are doi copii, o fetiță pe nume Lara Sofia și un băiat pe nume Eduard.

Manuela Fedorca prospera si fara muzica
Manuela Fedorca prospera si fara muzica

Și-a scos bolidul în oraș

Manuela Fedorca nu are în prezent un partener de viață, fiind separată de tatăl copiilor săi. A și vorbit în trecut despre acest subiect. ”Bărbaţii sunt buni pentru a face copii, pentru a-ţi trăi viaţa frumos cu ei. Eu am ales să-mi cresc copiii singură, sunt foarte fericită”, spunea fosta vedetă.

Deși nu mai cântă de ani de zile, Manuela Fedorca a rămas o prezență destul de activă în lumea mondenă a Bucureștiului. Și chiar dacă concertele au rămas doar o amintire vedeta nu se poate plânge, deoarece îi merge destul de bine.

Recent, Manuela și-a cumpărat o bijuterie pe patru roți, pentru care a plătit 45.000 de euro. Vedeta a fost surprins de paparazzy noștri în timp ce își conducea superbul Range Rover Evoque. A fost surprinsă la cumpărături în Mobexpert Băneasa purtând regulamentar masca de protecție.

Cele două surori își văd de viață liniștite, alături de familie și copii și sunt practic de nedespărțit.Merg împreun la mare, la munte, cu familie întreagă. Deși au trecut anii și peste ea, Lili Fedorca a rămas o femeie frumoasă, cu trăsături fine. Sora sa, Manuela, este într-o continuă luptă cu kilogramele în plus. A pierdut câteva confruntări, dar nu și războiul!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...