FOTO EXCLUSIV. Ea este noua iubită a lui Vali Bărbulescu. Cei doi îndrăgostiţi, surprinşi în ipostaze tandre pe stradă

Ioana Bucur 04.02.2021, 12:48

După ce a pus capăt unei relații de 12 ani, celebrul DJ s-a reorientat rapid. Ea este noua iubită a lui Vali Bărbulescu. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre pe stradă.  Întreaga scenă a fost surprinsă în imagini, în exclusivitate, de paparazzi Impact.

Ea este noua iubită a lui Vali Bărbulescu

Mereu vigilenți, paparazzi Impact au surprins, în exclusivitate pentru site-ul nostru, imagini incendiare cu noua iubită a lui Vali Bărbulescu. Proaspăt ieșit dintr-o relație ce a durat nu mai puțin de 12 ani, celebrul DJ pare îndrăgostit până peste cap de o tânără misterioasă. Cei doi au fost surprinși ieșind din mașină, îmbrăcați gros, cu măștile de protecție pe față, și în timp ce se plimbau, la pas, prin centrul Bucureștiului. Ce mai contează frigul de afară când dragostea plutește în aer, nu?

Cum arată noua iubită a lui Vali Bărbulescu
Celebrul DJ s-a plimbat cu noua iubită prin centrul Bucureștiului

S-au despărțit, după mai bine de 12 ani de relație. Care a fost picătura ce a umplut paharul

Celebrul DJ a fost întotdeauna un spirit liber, mai ales, se pare, când vine vorba despre iubire. Timp de 12 ani, Vali Bărbulescu a format un cuplu cu superba Delia Tudose, unul dintre cele mai celebre modele din România. După doi ani de relație, cei doi s-au logodit, însă nu au mai ajuns să facă nunta. Părea că se iubesc cu pasiune, însă povestea lor era departe de a fi una fericită. S-au certat, s-au despărțit, s-au împăcat, apoi au luat-o de la capăt, într-un ciclu toxic, ce a dus, până la urmă la despărțirea definitivă.

Picătura ce pare că a umplut paharul ar fi fost flirturile dintre Bărbulescu și Otniela Sandu, în timpul emisiunii „Ferma” de la PRO TV. DJ-ul i-a propus artistei ca, la finalul competiției, să iasă în oraș la întâlnire cu el și iubita sa, pe motiv că Delia este bisexuală. O propunere ce a rănit-o profund pe Delia. Imediat după ce a părăsit competiția, Bărbulescu a încercat să își convingă fanii că nu se putea pune problema unei despărțiri după acel derapaj. S-a înșelat.

„Atâția ani de relație o validează pe ea, cu toate calitățile pe care le are. Este singura persoană din lume care a reușit să mă facă să-mi fac patul! Este copleșitor. Delia m-a iertat în trecut, când am făcut o nenorocire majoră și m-am simțit cel mai prost din viața mea”, a povestit Vali Bărbulescu anul trecut la emisiunea ”Vorbește lumea”.

Nu este prima oară când Vali Bărbulescu este surprins de paparazzi Impact în prezența unei domnișoare, după separarea de Delia Tudose. După despărțirea de celebrul model, Vali Bărbulescu a revenit la postura de burlac celebru, semn că este deschis să primească în brațele sale o nouă prezență feminină. Surprins recent de paparazzi Impact.ro, Vali a apărut luând masa alături de o tânără fermecătoare. De vreme ce DJ-ul este liber să își exprime sentimentele, acesta ar putea să facă o nouă cucerire și să încerce să iubească din nou. Imaginile pot fi văzute AICI.

Prelucrare FOTO: Arpad Kovacs

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...