Cum a cheltuit Marius Crăciun banii din marele premiu de la Ferma, de pe Pro TV. ”Acolo sunt toți”

Elena Avramescu 09.09.2020, 15:07
Cum a cheltuit Marius Crăciun banii din marele premiu de la Ferma, de pe Pro TV. ”Acolo sunt toți”

Marius Crăciun și-a bucurat fanii atunci când și-a făcut simtiță prezența din nou la Ferma, fiind invitat de Vali Bărbulescu. A fost un prilej nemaipomenit pentru a povesti cum i s-a schimbat viața după câștigarea show-ului și ce a făcut cu banii. În plus, s-a văzut cu ochiul liber că este mult mai matur și mai încrezător în propriile puteri.

Cum a cheltuit Marius Crăciun banii din marele premiu de la Ferma

Vali Bărbulescu a fost cât se poate de direct și l-a întrebat fără ocolișuri dacă a mai păstrat legătura cu Diana Belbiță, alături de care se spunea în Ferma că voia cu tot dinadinsul să aibă o relație. Marius Crăciun a spus cu sinceritate că încă o place pe Diana ca om, dar a precizat că între ei nu e nimic mai mult decât o prietenie.

Pe lângă asta, într-un mod extrem de amuzant, a mărturisit că “lumea mă întâlnește și mă întreabă “ce face Belbiță? Mai ești cu ea?” Stai puțin, dar eu ce fac?”. Marius a mai mărturisit și cu cine a rămas prieten după plecarea din show-ul Ferma, transmis de Pro TV.

Cum a cheltuit Marius Craciun banii din marele premiu de la Ferma
Marius Crăciun a povestit cm a cheltuit banii din marele premiu de la Ferma

Ce a făcut Marius Crăciun cu banii de la Ferma

„De Diana mi-a fost cel mai dor, cu ea am păstrat legătura! Și cu Remus și cu tine! Nu am vorbit deloc cu Brigitte, cu Pastramă! În rest cred că am luat legătura cu toată lumea. Tot lui Vali, Marius i-a spus clar ce a făcut cu suma primită în Ferma ca și câștigător: “banii pe care i-am câștigat sunt într-un apartament în care locuiesc cu ai mei.”  a spus acesta, potrivit ferma.protv.ro.
După ce a câștigat show-ul Ferma, Marius Crăciun a mărturisit, plin de emoții, că această experiență a fost o adevărata lecție de viață pentru el din care a învățat extrem de multe lucruri și s-a bucurat nespus pentru că a cunoscut oameni noi și a legat prietenii.

″În primul rând aș vrea să spun că pentru mine a fost ca o lecție de viață, am învățat foarte multe lucruri și consider că m-a maturizat foarte mult. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc oameni noi.”

Cele mai mari emoții cred că le-am avut în finală, pentru că toată lumea avea așteptări, la rândul meu aveam și eu așteptări de la mine. Nu mă așteptăm să câștig, îmi doream să ajung măcar până în finală și să știu că am luptat împotriva unor oameni puternici, dar uite că am fost norocos și am câștigat.

Cu majoritatea banilor îmi voi achita datoriile și ratele pe care încă le mai am, o parte din ei se vor duce către creditul pe care îl am pentru apartament și o altă parte mă gândesc să o economisesc pentru orice eventualitate.” a spus, în acele momente, Marius Crăciun.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...