FOTO EXCLUSIV. Durere fără margini la înmormântarea Corneliei Catanga. Ce a aruncat o femeie peste sicriul cântăreţei

Cristian Cojocaru, Mihai Roșoiu 27.03.2021, 15:23

Durerea pare să nu se mai sfârșească în familia reginei muzicii lăutărești. Astăzi, aceasta a fost condusă pe ultimul drum de către familie și cei apropiați. Pierderea Corneliei Catanga l-a devastat pe soțul acesteia care striga de durere la înmormântarea artistei.

Momente pline de durere la înmormântarea Corneliei Catanga

Familia celebrei interprete de muzică lăutărească, par să dea din necaz în necaz. După ce aceștia sunt extrem de îndurerați de moartea Corneliei Catanga, lipsurile financiare le-au bătut la ușă. Ca și cum toate acestea nu erau suficiente, fiul Corneliei a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro faptul că înmormântarea nu poate fi făcută așa cum ar trebui, și anume cu coroane și flori.

“Am vrut să o înmormântăm pe mama mâine dar nu s-a putut. Aşa că suntem la gropa şi într-o oră o înmormântam. Ne-au dat-o în coşciug sigilată. O înmormântam fără coroane şi flori. Acum i-am cumpărat o coroană. Atât are mama pe ultimul drum”, a spus fiul Corneliei Catanga, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Prezentă la înmormântare, verișora primară a Corneliei Catanga, a afirmat că artistei îi era frică de spital. Dulca Bilciureasca consideră că mai bine stătea acasă decât să meargă la spital.

“Îi era frică de spital, mai bine stătea acasă. Ea a ştiut că pleacă pe ultimul drum, mai bine murea acasă. Nu trebuia să ia salvarea să meargă la spital, nu mai avem încredere în nimic”, a spus verişoara Corneliei Catanga, Dulca Bilciureasca, pentru Impact.ro.

Imagini pline de durere de la înmormântarea Corneliei Catanga
Imagini pline de durere de la înmormântarea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu este în lacrimi

Soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, este devastat de pierderea acesteia. De durere, bărbatul a început să strige „Cornelio ,erai cea mai frumoasă!! Cornelio, ieşi de acolo!! Cornelio, nu mă părăsi!! ”

“Eu nu cred că treaba asta este pandemie. Mă simt extraordinar de bine, doar că mi-am dus la groapa omul de lângă mine. Nu am nimic altceva. Nu am avut nevoie de niciun sprijin financiar. Vreau să mulţumesc tuturor oamenilor care m-au ajutat. Acasă, la ora 2 jumătate i-au făcut testul covid şi i-au zis că nu are.

După o oră şi jumătate a intrat în stop cardio-respirator, la spital. Şi după două ore mi s-a spus că a murit de covid. Altceva nu ştiu, nu am ce să vă mai spun. Nu ştiu cum o să resist fără ea. După 33 de ani, o să fie foarte greu… Era tovarăşul meu de viaţă”, a spus, printre lacrimi, Aurel Pădureanu.

În momentul în care groparii au introdus coșciugul în groapă, o femeie a aruncat mai multe bijuterii din aur deasupra sicriului. Cornelia Catanga a fost aplaudată pe ultimul drum de către cei prezenți la înmormântare, ca la o ultimă cântare a artistei.

Urmăriți Impact.ro și pe