FOTO EXCLUSIV! Dana Nălbaru, transformare șocantă! Vedeta, surprinsă în timp ce se mângâia pe sâni în fața fiicei sale și a unui tânăr

Andreea Bisinicu 26.11.2020, 13:21

Dana Nălbaru, transformare șocantă! Vedeta, surprinsă în timp ce se mângâia pe sâni în fața fiicei sale și a unui tânăr. De ce a făcut artista un asemenea gest. Paparazzi impact.ro au prins-o în fapt. Unde se afla blondina.

Dana Nălbaru, surprinsă că își mângaie sânii

O mai ții minte pe Dana Nălbaru, componenta trupei Hi-Q? Artista s-a retras din industria muzicală de mulți ani. Este căsătorită cu Dragoș Bucur și au o familie frumoasă și numeroasă, completată de minunile din viața lor: cei trei copii. Chiar dacă nu apar la televizor, cele două vedete sunt foarte active pe social media și postează des fotografii de familie, în care apar și copiii lor: Sofia, de 15 ani, Kadri de 5 ani și India Roxana, fetița de etnie romă pe care Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au adoptat-o în 2017, pe vremea când copila avea cinci ani. Anii au trecut, iar micuța India Roxana s-a adaptat perfect noii sale familii și se înțelege de minune cu frații săi și părinții care o iubesc foarte mult și nu fac diferențe între ea și fiii lor biologici.

Dana Nălbaru petrece cât de mult timp poate cu familia sa, pe care o pune pe primul plan. Recent, vedeta a fost surprinsă, împreună cu Sofia, fiica ei cea mare si un bărbat mai tinerel, într-un restaurant din zona Floreasca, la ceas de seară. Cei trei stăteau de vorbă, fără măști pe față, în interiorul localului, desi legea interzice acest lucru, în urma restricțiilor apărute în pandemie. Se pare că paparazzi impact.ro au surprins-o pe Dana Nălbaru făcând anumite gesturi neobișnuite. Blondina s-ar fi mângâiat pe sâni în fața interlocutorilor săi și ar fi aruncat un fir de păr pe jos. Însă, ceea ce șochează cel mai mult este transformarea vizibilă a Danei. Anii nu au fost foarte blânzi cu tenul artistei, peste care se poate observa trecerea vizibilă a timpului. Fără strop de machiaj, cu părul strâns și haine lejere, Dana Nălbaru nu mai seamănă aproape deloc cu frumoasa solistă de la Hi-Q care făcea furori în anii 2000 și întorcea capetele tuturor băieților, atunci când trecea pe stradă.

Cum arata acum Dana Nalbaru, fosta solista din trupa Hi-Q
Cum arata acum Dana Nalbaru, fosta solista din trupa Hi-Q

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au adoptat o fetiță de etnie romă, acum trei ani

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au familia pe care și-au dorit-o dintotdeauna. Sunt fericiți, se iubesc la fel ca în prima zi, iar cei trei copii le umplu sufletele de bucurie și casa de dragoste. Chiar dacă ambii sunt firi discrete, cele două vedete sunt active pe social media, acolo unde postează destul de des imagini cu frumoasa lor familie, din care face parte și micuța India Roxana, fetițe de etnie romă pe care au adoptat-o în 2017. Într-un interviu acordat celor de la okmagazine.ro, Dana Nălbaru a povestit care a fost procedeul prin care India Roxana a devenit fiica ei. Blondina a mărturisit că a ales-o special pe copilă, pentru că era pe lista celor greu adoptabili. Chiar dacă gurile rele au criticat-o pentru decizia luată, artista spune că nu regretă decizia luată și că micuța India s-a acomodat perfect noii sale familii și se înțelege de minune cu frații ei, Sofia și Kadri.

„Da, noi ne-am dorit la modul real să salvăm viaţa cuiva. Eu eram implicată şi mă implic în continuare în tot felul de activităţi umanitare. Nu fac mare tam-tam din asta, dar mă implic atât cât pot. Însă, la un moment dat, mi-am dat seama că, totuşi, nu ies din zona mea de confort. Atunci am simţit că vreau să merg mai departe, că nu e o implicare suficientă în a schimba cu adevărat viaţa cuiva. Mi-am dorit asta pentru că viaţa a fost extrem de bună cu mine. Eu am trecut prin tot felul de greutăţi de-a lungul vieţii, dar pe lângă asta, viaţa mi-a dat înapoi extraordinar de multe. Şi atunci am simţit că vreau să dau cuiva, la modul real, ceva înapoi.”, declara la momentul respectiv Dana Nălbaru pentru okmagazine.ro

Urmăriți Impact.ro și pe