FOTO EXCLUSIV. Cum este păzit Ion Ţiriac de bodyguarzi, în plină stradă. Imaginile astea spun tot despre miliardar

Stan Filon, Alexandru Teodorescu 09.02.2021, 13:08

Ion Țiriac nu pleacă de acasă fără bodyguarzi. Milionarul român se pare că nu se simte tocmai în siguranță, din moment ce îi ia peste tot cu el, inclusiv la spital. Omul de afaceri a fost recent la o clinică din București pentru analize, iar garda de cor nu l-a scăpat din priviri.

Iată cum este păzit Ion Ţiriac de bodyguarzi, în plină stradă

Așadar, miliardarul Ion Tiriac considera România o ţară unde nu se simte în siguranţă din moment ce are gărzi înarmate până în dinţi. paparazzy Impact.ro au surprins momentul când un bodyguard l-a ajutat pe Ion Tiriac chiar să-şi pună până şi centura de siguranţă, după ce a urcat în Mercedesul G AMG în valoare de 200.000 de euro.

În timp ce s-a aplecat să-l ajute pe miliardar, garda de corp a lăsat la vedere de sub geacă un toc te pistol de toată frumuseţea. Tiriac a fost la spitalul Sanador la un consult. De menționat faptul că omul de afaceri a purtat tot timpul masca pe faţă.

Cum este pazit Ion Tiriac de bodyguarzi
Cum este pazit Ion Tiriac de bodyguarzi

Țiriac a fugit de coronavirus în Namibia

Ion Țiriac se ferește cât poate de mult de coronavirus și se pare că se testează săptămânal. La începutul pandemiei, se auzise un zvon care spunea că miliardarul ar fi plecat în Namibia, pentru a se proteja de temutul virus. Cel care l-ar fi sfătuit ar fi fost chiar fiul său, Ion Ion Țiriac. Miliardarul a avut însă probleme însă atunci când a vrut să plece din Namibia.

„Romanii au fost cei care au adus coronavirusul in Namibia, motiv pentru care namibienii nu sunt foarte cooperanti si nu simt nevoia sa deschida aeroportul nici macar pentru un zbor de urgenta operat cu avionul domnului Tiriac. Inteleg ca se fac niste demersuri la nivel de Minister de Externe, de ambasada”, spunea jurnalistul Victor Ciutacu.

Ar fi vrut vaccinul rusesc

Miliardarul milita chiar pentru aducerea vaccinului rusesc în România, în urmă cu câteva luni, fiind dispus să și-l facă. Mai mult, avertiza asupra crizei economice care ar putea veni după pandemia de coronavirus.

”Toată lumea «ha, ha, ha», «hi, hi, hi» cu vaccinul rusesc. Nu, nene! Mâine dimineață, dacă mi-l dau, eu îl iau. Nu mai aștept să-l am pe ăla chinez, american, tătăresc sau românesc. Ăla care a dat vaccinul și pare că e în regulă, sprijiniți-l să facă pentru întreg globul! Unde suntem? Suntem acum într-o «ciorbă» cu toții. 

(…) Venind înapoi la situația de astăzi, ce facem? După părerea mea, e corect să încerci să trăiești cu problema pe care o ai. Dacă nu … în 6 luni, fiule, o să avem niște huliganisme și niște lupte exact cum spun ăștia că așteaptă un război civil în Statele Unite. Ferească Dumnezeu să vină, dar când nu mai ai apă, când nu mai ai papa și nu știu ce, treburile ies din contextul normal”, afirma Țiriac într-un interviu acordat în septembrie Gazetei Sporturilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...