Fotbalistul a plecat de la FCSB și spus tot în presa din Grecia. Cine sunt ”găinile” lui Gigi Becali. ”Noi n-aveam ce să facem decât să râdem”

Nicu Stan 10.07.2021, 23:17
Fotbalistul a plecat de la FCSB și spus tot în presa din Grecia. Cine sunt ”găinile” lui Gigi Becali. ”Noi n-aveam ce să facem decât să râdem”

Fotbalistul a plecat de la FCSB și spus tot în presa din Grecia. Cine sunt ”găinile” lui Gigi Becali. ”Noi n-aveam ce să facem decât să râdem”. Ce face Gigi Becali, de fapt, după fiecare înfrângere, vedeți în rândurile de mai jos.

S-a aflat ce face Gigi Becali după fiecare înfrângere cu FCSB. Un fotbalist care a plecat de la echipă a făcut dezvăluiri

Fotbalistul care a plecat de la FCSB și spus tot în presa din Grecia. Astfel, s-a aflat cine sunt ”găinile” lui Gigi Becali.

Dezvăluirile au fost făcute de Aristidis Soiledis care a plecat de la FCSB după doi ani și a dezvăluit cele trăite la echipa lui Gigi Becali.

FCSB, bagata in edinta de Gigi Becali dupa fiecare infrangere
FCSB, bagata in edinta de Gigi Becali dupa fiecare infrangere

Fotbalistul a făcut dezvăluirile în Grecia

Astfel, într-un interviu acordat publicației elene Sdna, fundașul stânga a recunoscut că la echipa lui Gigi Becali se petrec lucruri bizare, mai puțin întâlnite la o echipă profesionistă de fotbal.

Acesta a mai dezvăluit cum Gigi Becali împărțea vestiarul în ”copiii săi”, numiți de grec și ”găinile patronului”, care erau Florin Tănase, Florinel Coman și Dennis Man, plecat în ianuarie la Parma, și restul, catalogați drept ”sclavi” sau ”muncitori”.

Cum împarte Gigi Becali jucătorii

”Avea doi-trei jucători care erau copiii lui, ‘găinile lui’ din echipă. Erau Tănase, liderul echipei, Coman și Dennis Man, care a fost transferat în ianuarie la Parma. Gigi Becali spunea mereu că ei trei sunt starurile echipei și pot face ce vor și restul sunt doar niște sclavi.

Spunea că noi nu suntem talentați sau superstaruri, așa că să-i lăsăm pe cei trei să facă ce vor și noi să ne vedem de muncă. Oricum, Gigi Becali nu urla prin vestiar, niciodată n-a țipat la noi, dar spunea tot ce voia, de multe ori amuzat. Noi n-aveam ce face, decât să râdem. E clar, cei trei erau jucători fantastici, dar nu poți spune că erau trei vedete și pot face ce vor, erau copii de 20-21 de ani, nu vorbim despre jucători de 30 de ani, cu experiență”, a recunoscut Aristidis Soiledis, pentru Sdna.

Gigi Becali le spune jucătorilor ce au greșit

Fostul fostbalist la FCSB a mai povestit cum Gigi Becali a venit după meci și le-a explicat jucătorilor ce au greșit în timpul partidei.

”Gigi Becali are mulți bani, ajută mulți oameni. Însă în ceea ce privește echipa, atunci când nu câștigă, lucrurile sunt puțin… ciudate. El intră la TV și vorbește, critică jucătorii. Dacă apoi joci bine, zice despre tine că ești cel mai bun. Așa se întâmplă.

Pentru fiecare Gigi Becali avea de făcut un reproș

După înfrângeri, venea la antrenament și ne explica în vestiar ce am greșit. Îi explica și portarului sau oricărui jucător și întreba de ce nu am făcut aia sau cealaltă. Ăsta e Becali”, a mai dezvăluit Aristidis Soiledis.