Fostul antrenor al lui Roger Federer, cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep. „Poate câştiga şi șase titluri majore”

Fostul antrenor al lui Roger Federer, cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep. „Poate câştiga şi șase titluri majore”

Fostul antrenor al lui Roger Federer, Paul Annacone a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep. Locul 3 WTA practic nu mai are nevoie de nici o confirmare atunci când cineva de o asemena talie aduce laude.

Cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep din partea fostului antrenor al lui Roger Federer

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Prosport.ro, fostul antrenor al lui Roger Federer dar și al lui Pete Sampras, a vorbit despre Simona Halep. În cadrul aceluiași interviu, a participat și expertul New York Times în tenis, Ben Rothenberg care la rândul său cuvinte de laudă pentru tenismena română.

Paul Annacone este cel care l-a antrenat pe Federer între 2010-2013, fiind totodată și mentorul lui Pete Sampras, timp de șapte ani. Antrenorul a afirmat că Halep este favorita fiecărui turneu de Grand Slam la care participă.

„Simona este o jucătoare de tenis incredibil de talentată! Se află la nivelul cel mai înalt al tenisului de multă vreme. Simt că Simona este una dintre favorite la fiecare turneu de Grand Slam pe care îl joacă! Dacă ea rămâne sănătoasă și motivată, nu văd niciun motiv pentru care nu va mai câștiga un turneu de Grand Slam.

Poate fi unul, pot fi 3 sau pot fi 6 titluri majore! Dar pot spune cu siguranță că ea are calitățile necesare pentru a fi favorită în turneele de Grand Slam în următorii ani, dacă rămâne sănătoasă”, a declarat Paul Annacone (57 de ani) în exclusivitate pentru ProSport.

Americanul Annacone este cel care l-a ajutat pe Federer să revină pe locul 1 mondial, cucerind al 7-lea titlul Wimbledon.

Paul Annacone, fostul antrenor al lui Roger Federer are numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep
Paul Annacone, fostul antrenor al lui Roger Federer are numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep

Avantajul pe care îl deține Simona

Din punctul de vedere al expertului Ben Rothenberg, Simona deține un avantaj foarte rar față de adversarele sale. Acesta afirmă că Halep este o jucătoare de cursă lungă și prezentă mereu în top.

„Cred că cel mai mare avantaj pe care îl are Simona ca jucătoare și ca adversară este consistența ei, un atu rarisim în tenisul feminin din ziua de astăzi! Este o sportivă de cursă lungă, prezentă în mereu în top, în timp ce restul jucătoarelor au suișuri și coborâșuri. Greu de spus ce mai poate îmbunătăți în jocul ei, pentru că, atunci când a pierdut la turneele de Grand Slam, a făcut-o împotriva unor adversare aflate în cea mai bună formă.

Nu știu câte Grand Slam-uri va mai câștiga, dar aș fi șocat dacă în următorii ani nu va triumfa din nou la Roland Garros! De asemenea, cred că are o șansă reală să își treacă în palmares toate cele patru trofee de Grand Slam”, a spus Ben Rothenberg, unul dintre cei mai buni experți în tenis din SUA, pentru ProSport.

Campioana României a reușit să cucerească două turnee de Grand Slam, primul fiind cel de la Rolan Garros în 2018, iar cel de-al doilea, Wimbledon din 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe