Fosta soţie a lui Răzvan Simion, întâlnire de gradul 0 cu Daliana Răducan. Ce s-a întâmplat apoi

Ana Anitoiu 01.11.2021, 15:14

Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a întâlnit cu Daliana Răducan, femeia alături de care prezentatorul de la Antena 1 și-a refăcut viața după ce s-a despărțit de Lidia Buble. Iată ce s-a întâmplat apoi.

Fosta soție a lui Răzvan Simion, față în față cu Daliana Răducan

Răzvan Simion a fost căsătorit până în anul 2015 cu Diana, împreună cu care are o fiică, Ianca, în vârstă de 17 ani, și un fiu, Tudor Ștefan, care a împlinit săptămâna trecută 10 ani.

Cu ocazia zilei de naștere a fiului său, Răzvan Simion a mers la Timișoara alături de Daliana Răducan pentru a-l surprinde pe copil cu un cadou de neuitat. Co-prezentatorul matinalului de la Antena 1 i-a dăruit fiului său o motocicletă potrivită pentru vârsta lui.

Momentul în care băiatul s-a bucurat de cadoul său a fost filmat inclusiv de actualul soț al Dianei, Radu Biță. Cei doi foști parteneri de viață și actualii lor parteneri au sărbătorit împreună copilul, cu un tort aniversar. La petrecere a fost prezentă și sora lui mai mare, Ianca.

Fosta sotie a lui Razvan Simion, intalnire de gradul 0 cu Daliana Raducan. Ce s-a intamplat apoi
Razvan Simion si Daliana Raducan

Daliana Răducan, dezvăluiri despre relația cu Răzvan Simion

Recent, Daliana Răducan a făcut dezvăluiri despre relația cu Răzvan Simion. De profesie arhitect, ea a spus că și-a asumat un risc atunci când a început să formeze un cuplu cu omul de televiziune.

„Pentru mine, relația cu o persoană publică a fost ca o sabie cu două tăișuri. Meseria mea presupune o anumită conduită, iar eu mi-am asumat un risc. Am avut încredere în mine, în Răzvan, în noi și în cei care ne privesc. Adevărul se simte, nu trebuie pus pe masă.”, a povestit Daliana Răducan, potrivit Viva.ro.

De asemenea, Daliana Răducan a dezvăluit că nu este o mare diferență între Răzvan Simion de pe micile ecrane și cel de acasă. Însă, atunci când este acasă, prezentatorul nu este la fel de vorbăreț.

”L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze”, a spus Daliana Răducan despre Răzvan Simion.

Bruneta, despre care Răzvan Simion a spus că a simțit de la început că are ”toate ingredientele”, a mai spus că relația lor a evoluat normal pentru doi oameni maturi. Ea a adăugat că s-au mutat împreună destul de repede și că acest pas a fost un test al relației lor, întrucât traiul în comun fie distruge, fie construiește o relație.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...