Fosta regină a tenisului mondial a ajuns de nerecunoscut. E schimbată total, fanii au rămas mască

Mihnea Tălău 17.05.2023, 19:20

Retrasă din activitate, fosta tenismenă Maria Sharapova, în vârstă de 36 de ani, a aprins recent Instagram-ul prin postarea unei serii de instantanee din Miami, unde șuvițele sale mai închise la culoare au fost expuse la vedere, după ce la începutul acestui an a trecut de la blondul său caracteristic.

Retrasă din tenis, face furori pe Instagram

Accidentările repetate au făcut-o pe fosta campioană să renunțe la tenisul de performanță în 2020, pe când avea doar 32 de ani. Sharapova cucerise oricum toate turneele de Grand Slam, așa că s-a putut retrage și să se dedice antreprenoriatului, dar și altor proiecte personale.

„Când albumul tău foto are câteva fotografii noi, altele decât copilul tău”, a scris Sharapova în legendă la postare.

Sportiva, care a luat cuvântul săptămâna trecută la F1 Accelerate Summit by Custom Events de la WSJ în sudul Floridei, a fost apoi bombardată cu comentarii care îi lăudau stilul „frumos”.

„Îmi place culoarea mai închisă a părului Maria”, a comentat un utilizator Instagram.

Un alt fan a scris: „Wow. Foarte frumos”. „Îmi place părul tău închis la culoare”, a exprimat un utilizator, potrivit .

Fosta regină a tenisului mondial a ajuns de nerecunoscut. E schimbată total, fanii au rămas mască

Șarapova, de cinci ori campioană de Grand Slam, a revenit în tenis în 2017 după o interdicție de 15 luni pentru dopaj, și-a încheiat cariera la începutul anului 2020. Ea a câștigat un turneu la Wimbledon, unul la Australian Open, unul la US Open și două la Roland Garros.

”Tenisul mi-a arătat lumea”

Maria și-a confirmat retragerea într-un eseu personal pentru Vanity Fair la acea vreme.

„Tenisul mi-a arătat lumea – și mi-a arătat din ce sunt făcută. Este modul în care m-am testat pe mine însămi și cum mi-am măsurat creșterea. Și astfel, în orice aș alege pentru următorul meu capitol, următorul meu munte, voi continua să împing. Voi continua să mă cațăr. Voi continua să cresc”, a scris Sharapova.

Alexander Gilkes, un om de afaceri britanic care a fost legat pentru prima dată de Sharapova în 2018, a postat un omagiu sincer pentru ea după bomba retragerii.

„În timp ce un prim capitol remarcabil se încheie cu atâtea festivități extraordinare, așteptăm cu nerăbdare tot ceea ce veți realiza cu aceeași energie în anii următori. Cu mândrie și dragoste”, a scris el pe rețelele de socializare la acea vreme.

Sharapova și Gilkes și-au dezvăluit logodna în decembrie 2020 și au împreună un fiu pe nume Theodore.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...