Formula completă a juraților în noul sezon Românii au talent! Ce se schimbă în emisiunea de la PRO TV

Redacția IMPACT 18.10.2019, 18:06
Formula completă a juraților în noul sezon Românii au talent! Ce se schimbă în emisiunea de la PRO TV

Show-ul Românii au talent de pe Pro TV aniversează 10 ani si odată cu derularea celui de-al 10-lea sezon, producătorii introduc noi reguli. Ce se va schimba în cadrul emisiunii de talente?

Filmările pentru sezonul cu numărul 10 au început săptămâna trecută, iar fanii așteaptă deja cu sufletul la gură începerea noului sezon al emisiunii, pe scena căreia vor fi aduse cele mai proaspete talente din România.

Ce se schimbă în noul sezon Românii au talent?

Din informațiile transmise de paginademedia.ro, membri juriului vor fi Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și… Florin Călinescu, mai precis aceiași compoziție a juriului ca și până acum. Dat fiind faptul că Florin Călinescu și-a anunțat intrarea în politică în vara acestui an,participarea sa în rolul de jurat încadrul emisiunii de pe Pro TV rămânea cumva incertă. Actorul a anunțat, la Digi24 că și-a făcut debutul în sfera politică prin înființarea Partidului Verde, pe care îl conduce deja. El mai spune că este în căutare de tineri care să intre în noua sa formațiune politică. Celebrul actor va rămâne în juriul talent-show-ului de la Pro TV și în cel de-al zecelea sezon, care va fi difuzat de Pro TV în primăvara anului viitor, potrivit paginademedia.ro.

„Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câștigător și așteptarea mea este ca publicul să aprecieze toți concurenții!”, a spus Florin Călinescu despre noul sezon al emisiunii Românii au talent.

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu, juriul Românii au talent. Sursa foto: Pro TV
Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu, juriul Românii au talent. Sursa foto: Pro TV

Noutatea care va fi adusă odată cu noul sezon al show-ului Românii au talent constă în faptul că fiecare jurat va avea opțiunea de a apăsa de două ori pe butonul auriu pentru concurenții care îi impresionează și care vor fi propulsați direct în etapa semifinalelor. Aceeași regulă se aplică și pentru Smiley și Pavel Bartoș.

Smiley și Pavel Bartoș, colegi la PRO TV, dar și buni prieteni
Smiley și Pavel Bartoș, colegi la PRO TV, dar și buni prieteni

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra.

La rândul său, Andi Moisescu spune că se așteaptă ca acest sezon să fie unul din cele mai bune de până acum: „În toți acești ani am acumulat foarte multă experință. Talentele nu ne aparțin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraților le vom judeca în primul rând cu inima”, adaugă juratul emisiunii.

„Sunt bucuros că începem un nou sezon, sezonul cu numărul 10, cifră rotundă. În acest sezon aniversar avem parte și de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple și să reacționez cât mai firesc în funcție de momentele care apar pe scenă. Abia aștept să mă bucur de spectacol”, a declarat Mihai Petre.

 

Urmăriți Impact.ro și pe