Fluturi în stomac și bătăi intense ale inimii anunță horoscopul dragostei din luna februarie. Vești bune pentru majoritatea nativilor

Badea Violeta 02.02.2023, 10:01
Fluturi în stomac și bătăi intense ale inimii anunță horoscopul dragostei din luna februarie. Vești bune pentru majoritatea nativilor

Vrei să știi cum vei sta cu dragostea în a doua lună a anului 2023? Ei bine, află că astrele ți-ar putea aduce mult noroc și s-ar putea alinia în favoarea ta, așa că vezi horoscopul pe care ți l-am pregătit. Veștile sunt excelente pentru majoritatea zodiilor!

Horoscopul dragostei în luna februarie 2023

Berbec

Te îndrăgostești foarte ușor și nu întotdeauna de persoana potrivită, așa că va trebui să faci un efort suplimentar pentru a-ți găsi sufletul pereche.

Taur

Dacă ai îndoieli în privința partenerului de viață, acestea acestea vor dispărea în luna februarie. Dacă intenționezi să faci un pas mai departe, vei putea face acest lucru în perioada următoare.

Gemeni

Libertatea de a experimenta lucruri noi este ceea ce te motivează, așa că nu-ți va fi ușor în dragoste. Partea bună este că vei avea parte de o mulțime de experiențe.

Rac

Mereu îți pui partenerul de viață pe primul loc, dar acest gest nu va fi în zadar. Trăiești o iubire reală și sinceră, așa că nu este exclus să ajungi la altar.

Leu

Îți place să fii mereu în centrul atenției, așa că vei încerca să cucerești mai multe inimi. Însă, ai grijă, pentru că norocul poate fi sau nu de partea ta.

Citește și Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Secretele Taurilor ies la iveală, apar tensiuni în cuplu!

Horoscopul dragostei pentru a doua luna a anului 2023
Horoscopul dragostei pentru a doua luna a anului 2023

Fecioară

În ciuda faptului că ești o persoană total introvertită, vei reuși să rămâi stabilă când vine vorba de dragoste. Ești unul dintre semnele care va avea cel mai mult noroc în iubire în luna februarie.

Balanță

Vei avea parte de foarte multe eșecuri în dragoste. Astrele îți recomandă să analizezi cu atenție persoana pe care ți-o alegi ca partener sentimental.

Scorpion

După mai multe despărțiri și după ce ai mai refuzat să ieși la întâlniri cu oameni noi, te vei deschide din nou. Nu este exclus să-ți întâlnești adevărata iubire.

Săgetător

Nu îți face prea mari speranțe în acest domeniu, deoarece februarie va fi o lună haotică pentru tine. Nu vei întâlni persoane seriose și dornice să te cunoască cu adevărat.

Capricorn

Deși vei avea parte de un eveniment neprevăzut și neplăcut, acest lucru ar putea să te ajute să cunoști oameni noi și să te facă să vrei o relație cu adevărat serioasă.

Vărsător

Va trebui să fii atent cu cine decizi să formezi o relație. Persoana la care te gândești se va dovedi a fi doar un om preocupat de propriul confort.

Pești

Vei reîntâlni o iubire din trecut, dar asta nu înseamnă neapărat că și sentimentele tale vor reapărea, așa că fii calm și nu te arunca să iei decizii care să îți afecteze actuala relație.

Citește și Horoscop joi, 2 februarie 2023. Zodia care întoarce banii cu lopata!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...