Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Secretele Taurilor ies la iveală, apar tensiuni în cuplu

Badea Violeta 29.01.2023, 22:55
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Secretele Taurilor ies la iveală, apar tensiuni în cuplu

Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 vine cu multe schimbări pentru toate cele 12 zodii. Unii nativi vor trebui să fie atenți la atitudinile lor, la finanțele lor sau la sănătatea lor pentru a nu trece printr-o perioadă nefastă. De asemenea, vor trebui să acorde atenție prietenilor și colegilor de serviciu. Sunt alții care vor avea mai mult noroc. Iată ce îți rezervă și ție viitorul!

Horoscop săptămânal, 30 ianuarie – 5 februarie 2023

Berbec

În perioada menționată îți vei da seama că lucrurile nu merg bine cu o persoană apropiată. Este foarte posibil să fie vorba despre cineva cu care ai o legătură romantică. Iar motivul pentru care lucrurile nu merg bine este că această persoană este necinstită cu tine. Nu este nimic de făcut în privința minciunii.

Taur

Universul îți va arăta că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te îndepărtezi de o anumită persoană, mai ales că secretele tale au ieșit la iveală. Acolo unde nu ești dorit, nu ai niciun motiv să stai. Nu te teme de ceea ce ar putea urma după ce vei face acest pas, pentru că lucrurile ar putea evolua în favoarea ta.

Gemeni

Astrele îți recomandă să fii perseverent. De câteva zile ai moralul scăzut, mai ales în ceea ce privește munca. Dar ești mai aproape decât crezi de a realiza ceea ce ți-ai propus în tot acest timp. Așa că nu renunța acum, dă ultimul impuls, ești din ce în ce mai aproape.

Rac

Este o săptămână bună pentru a începe să câștigi încredere în tine. Este important să începi să crezi mai mult în ceea ce faci, în abilitățile tale și în faptul că rezultatele pe care le obții nu sunt pur noroc. Tot ceea ce ai, ai obținut prin muncă grea. Țineți minte asta, pentru că vei avea nevoie de această încredere foarte curând.

Leu

În această perioadă va trebui să demonstrezi că ești capabil să lași deoparte tot ceea ce te îngrijorează și să accepți ceea ce ceilalți au de oferit. Ai nevoie să apeși butonul de pauză, să te bucuri puțin de cei din jurul tău, de oamenii care te iubesc și care îți sunt alături. Este important să le acorzi ceva timp, mai mult decât acorzi grijilor tale.

Citește și Horoscopul banilor în ianuarie 2023. Cinci zodii au noroc de bani în prima lună a anului!

horoscop
Horoscop zilnic

Fecioară

Trebuie să lași deoparte toate temerile care te țin departe de ceilalți și să accepți că, în realitate, ești oarecum exagerat. Trebuie să preiei din nou controlul asupra vieții tale, să pui ordine în viața ta de zi cu zi, dar mai presus de toate trebuie să ai din nou încredere. Nu toată lumea este rea, chiar dacă multe persoane te-au rănit.

Balanță

S-ar putea să descoperi că cineva te-a trădat. O persoană din jurul tău nu a fost sinceră cu tine în această perioadă, poate de mult timp. Va durea mult, deși poate că acum furia ta va fi mai puternică decât tristețea. Dar, în timp, rana va fi mare, așa că asigură-te că închizi ușa bine și pentru totdeauna.

Scorpion

Analizează situația și ia în considerare posibilitatea de a căuta alte direcții. Sunt necesare explicații la nivel emoțional. În mod natural și fără a te enerva, stai jos și discută.

Săgetător

Nu ar trebui să lași pe nimeni să-ți spună ce poți și ce nu poți face. Numai tu poți determina cât de departe ești dispus să mergi. Dacă cineva încearcă să te controleze, să te limiteze sau să te restricționeze, va trebui să muncească din greu pentru a face acest lucru.

Capricorn

Este o săptămână bună pentru a începe să lucrezi asupra unora dintre cele mai mari temeri ale tale. Nu ar trebui să îți fie teamă că lucrurile nu vor ieși așa cum te-ai așteptat, pentru că, pe termen lung, vei descoperi că ai fost mai pregătit decât ai crezut pentru a avansa și a atinge multe dintre obiectivele pe care ți le-ai stabilit.

Vărsător

Cineva îți va da o veste grozavă care te va lua complet prin surprindere. Această persoană este extrem de apropiată de tine, ceea ce va face ca surpriza să fie cu atât mai plăcută. S-ar putea să nu te implice direct, dar cu siguranță îți va face săptămâna mai frumoasă.

Pești

Este o perioadă bună pentru a demara proiecte noi. Dă frâu liber imaginației și readu în prezent acele idei mărețe care, din lipsă de timp, resurse sau abilități, au fost lăsate în trecut.

Citește și Horoscopul zilei de duminică, 29 ianuarie 2023. Zodia care descoperă secrete bine ascunse de partener, ies la lumină infidelitățile!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...