Florin Zamfirescu a primit o replică dură în scandalul cu Maurice Munteanu. Criticul de modă nu s-a mai abținut și a izbucnit. „Tâmpit ești chiar tu, maestre”

Cătălina Burghelea 16.10.2022, 15:13

Continuă scandalul uriaș dintre criticul de modă Maurice Munteanu și actorul Florin Zamfirescu. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a transmis un mesaj dur la adresa regizorului român. Totul a pornit de la dezvăluirile pe care le-a făcut vedeta Kanal D despre trauma îndurată la admiterea pentru UNATC, în urmă cu mai mulți ani.

Este scandal mare între Maurice Munteanu și Florin Zamfirescu

Orientarea sexuală a lui Maurice Munteanu este subiect de scandal. Vedeta de la „Bravo, ai stil!” a relatat, la începutul lunii octombrie, ce a pățit la admiterea pentru UNATC, aducându-i acuzații grave actorului Florin Zamfirescu. Ulterior, regizorul a reacționat într-o apariție la TV.

Juratul de la „Bravo, ai stil!” îl desființează pe celebrul actor

Episodul al treilea din această dispută s-a derulat duminică, 16 octombrie, pe Facebook. În social media, celebrul critic de modă a publicat un mesaj plin de jigniri la adresa lui Florin Zamfirescu.

„Florin Zamfirescu răspunde și elucidează cetățenii oripilați de acuzațiile mele. Îmi permit să citez din ilustrul profesor și formator de generații: L-am blocat cu întrebarea pentru că era tâmpit., Că nu sunt de acord cu homosexualitatea, asta e altă poveste. Și homosexualitatea asta cred că este o metodă naturală de reglare a numărului populației pe planetă, că parcă ne-am cam înmulțit., El era cam infantil la probe.

Tâmpit ești chiar tu, maestre! De o mediocritate sinistră! Nu, nu m-ai blocat, m-ai scîrbit, e o mare diferență. Și faptul că ești, sau nu, de acord nu interesează pe nimeni. Tu nu ești acolo ca să fii de acord cu orientările sexuale ale cetățenilor. Răspunsul mizerabil pe care l-ai dat nu face altceva decît să confirme ceea ce am relatat.

Dacă eu eram infantil la probe, la 18 ani, tu, acum, prin acest răspuns, ți-ai dat doctoratul în prostie & nimic. Și, da, parcă te-ai prea înmulțit degeaba, ca să-ți vorbesc pe aceeași limbă golănească și birjărească, de profesor universitar. Ești o rușine!”, l-a atacat Maurice Munteanu.

Criticul de modă a rupt tăcerea despre umilințele din tinerețe

Scandalul dintre cei doi s-a declanșat în momentul în care vedeta TV a vorbit despre umilințele pe care le-ar fi suferit la 18 ani, principalii vinovați fiind Florin Zamfirescu și regizorul Gelu Colceag, din cauza orientării sale sexuale. Faza s-ar fi petrecut la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, atunci când Maurice Munteanu a dat examen la actorie.

Bijuteria pe patru roți cu care actorul Florin Zamfirescu se plimbă pe șosea

Declarațiile lui Șerban Puiu au aprins fitilul conflictului

Poate că artistul de modă nu ar fi răbufnit dacă nu apăreau declarațiile profesorului universitar Șerban Puiu, făcute în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță. Considerat una dintre cele mai respectabile figuri din cadrul UNATC, acesta a făcut afirmații halucinante despre maniera în care el și rectorul Liviu Lucaci făceau avansuri studentelor, limbajul său fiind considerat suburban și umilitor, în contrast cu funcția academică pe care o ocupă.

Astfel, îndrăgitul jurat de la Kanal D a povestit propria sa experiența de când avea 18 ani și a dat examen la actorie în cadrul instituției. Potrivit lui Maurice Munteanu, anumiți profesori l-au umilit din cauza orientării sale sexuale, fiind vorba de actorul Florin Zamfirescu și regizorul Gelu Colceag.

Criticul de modă susține că Zamfirescu i-a spus chiar în timpul examenului de admitere că orientarea sa sexuală este o problemă, iar unul dintre asistenți a dezaprobat categoric faptul că este homosexual.

Vezi în VIDEO de mai jos afirmațiile lui Șerban Puiu

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...