Florin Vasilică, scandal fără precedent cu mama lui. Ce i-a putut spune şi de la ce a pornit totul

Iancu Andreea, Adrian Dumitru 05.01.2022, 14:23
Florin Vasilică, scandal fără precedent cu mama lui. Ce i-a putut spune şi de la ce a pornit totul

Au trecut mai bine de 17 ani de când Liviu Vasilică a plecat dintre noi, lăsându-l pe fiul său să ducă mai departe moștenirea muzicală a artistului de muzică populară. Moartea marelui interpret a adus însă un scandal între soția și fiul regretatului cântăreț. Războiul dintre aceștia s0a tot adâncit, iar de curând, între Florin Vasilică și mama lui a fost stârnit un scandal fără precedent. Acesta a vorbit în termeni extrem de duri despre părintele său.

Florin Vasilică, scandal cumplit cu mama lui. Ce i-a spus fiul fostului artist părintelui său

Fiul lui Liviu Vasilică, Florin, nu a revenit încă la sentimente mai bune, nici după 17 ani de la moartea artistului, fiind într-un permanent scandal cu mama lui. Cei doi s-au certat îngrozitor după trecerea în neființă a celebrului cântăreț, pentru drepturile de autor ale lui Liviu Vasilică. Tot aspectele materiale sunt cele care în continuare creează disensiuni între aceștia. Cel mai recent scandal între Florin Vasilică și mama lui a fost marcat de cuvinte dure din partea bărbatului.

Copilul fostului cântăreț a dezvăluit că este extrem de furios pe mama sa și chiar a vrut să știe toată lumea că aceștia sunt în conflict. Florin Vasilică i-a transmis un mesaj extrem de dur mamei, folosind jigniri la adresa acesteia. Se pare că totul a pornit de la cheile casei lui, pe care mama sa i le-ar fi cerut. Bărbatul a fost extrem de revoltat din această cauză.

Florin Vasilică, scandal cu mama lui
Florin Vasilică, scandal cu mama lui

Artistul i-a transmis un mesaj dur mamei sale

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, Florin Vasilică susține că mama i-ar fi cerut cheile de la casa lui, fapt care l-a deranjat extrem de tare și a început să lanseze un atac dur asupra părintelui său. Artistul a menționat că el nu are chei de la casa părintească, tot mama sa fiind de vină pentru această situație.

Deci, nesimțita de maica-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am … Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!, a fost mesajul pe care i l-a transmis Florin Vasilică mamei lui.

Ulterior, postarea a fost ștearsă de pe contul interpretului, la scurt timp, cel mai probabil Florin Vasilică revenind totuși la gânduri mai bune și alegând să nu își mai verse amarul în public.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...