VIDEO

Florin Tănase a reușit primul hat-trick din carieră. „Trebuie să le mulțumesc colegilor”, Cum arată clasamentul din Liga 1 după ce FCSB a învins Farul cu 4-0

Sorin Barbu 26.04.2022, 09:33
Florin Tănase a reușit primul hat-trick din carieră. „Trebuie să le mulțumesc colegilor”, Cum arată clasamentul din Liga 1 după ce FCSB a învins Farul cu 4-0

FCSB nu a avut nicio emoție în duelul cu Farul. A câștigat cu 4-0 în deplasare pe terenul formației antrenate de Gică Hagi și rămâne la doar două puncte de liderul CFR Cluj. Florin Tănase a marcat trei goluri și a reușit primul hat-trick din carieră.

Florin Tănase a marcat primul hat-trick din carieră. Cui a dedicat golurile

Lupta pentru titlul în Liga 1 rămâne palpitantă. Toate cele trei echipe de pe podium au câștigat în runda cu numărul șase din play-out și, evident, diferența de puncte a rămas neschimbată. CFR Cluj s-a impus după mari emoții pe terenul lui FC Voluntari, cu 1-0, CS Universitatea Craiova a câștigat cu 4-0 în deplasare duelul cu FC Argeș, în timp ce FCSB s-a impus tot cu 4-0 în confruntarea cu Farul.

Florin Tănase a fost din nou omul decisiv pentru FCSB. A deschis scorul în minutul 24 și și-a continuat recitalul cu golurile din minutele 40 (penalty) și 64. Căpitanul roș-albaștrilor le-a dedicat reușitele soției și băiețelului său. Florin Tănase a devenit tată pentru prima dată în luna martie, atunci când soția sa, Medeea, a adus pe lume un băiețel. Pentru atacantul FCSB a fost primul hat-trick din carieră.

„Primul hat-trick, sunt fericit că am reușit asta. Am avut un început de meci dificil. Cred că dacă nu marcam primul gol, era dificil, pentru că ei ne dominau și noi nu stăteam prea bine în teren. Suntem într-o formă bună, sper să continuăm așa”, a declarat fotbalistul la finalul partidei.

 

Florin Tănase a marcat în acest campionat 18 goluri și are șanse mari să câștige titlul de cel mai bun marcator al campionatului, la fel cum s-a întâmplat și sezonul trecut când a semnat 24 de reușite. Pe locul doi în aceste top se află spaniolul Jefte Betancor, de la Farul, cu 15 goluri. Următorii în acest clasament sunt Jovan Markovic și Andrei Ivan, vârfurile Universității Craiova, cu câte 13 goluri.

„Sunt fericit că am reușit să dau 18 goluri, dar trebuie să le mulțumesc colegilor pentru că fără ei nu reușeam asta. Nu contează atât de mult titlul de golgheter, mă interesează cel de campion al României”, a mai declarat Florin Tănase.

Florinel Coman, încurajat de declarațiile lui Gică Hagi

Spectacolul a fost asigurat și de golul lui Darius Olaru, dar la finalul partidei un alt jucător a fost foarte lăudat. Florinel Coman a jucat foarte bine pe postul de atacant central, după o perioadă în care prestațiile sale au fost criticate de Gigi Becali.

„Am citit o declarație a domnului Hagi care mi-a schimbat creierul. Este cel mai mare antrenor din punctul meu de vedere, știe cum să vorbească cu un jucător, știe cum să îl gestioneze.

Înseamnă foarte mult pentru mine ce a spus dânsul. El m-a făcut să am meciul acesta în această seară. Dânsul nu are nicio treabă cu mine, are clubul dânsului. Din toate declarațiile, aceasta m-a pus pe picioare!”, a explicat Florinel Coman.

CFR Cluj are 48 de puncte și ocupă primul loc în Liga 1. FSCB are 46 de puncte și se află pe poziția a doua, în vreme ce CS Universitatea Craiova ocupă ultima poziție de pe podium cu 42 de puncte.

Urmăriți Impact.ro și pe