Florin Piersic s-a fotografiat în apă, în Dubai, alături de un bărbat celebru. ”Am pierdut 50 de dirhami”

Iancu Andreea, Anca Lupescu 11.12.2021, 15:25
Florin Piersic s-a fotografiat în apă, în Dubai, alături de un bărbat celebru. ”Am pierdut 50 de dirhami”

În timp ce mulți consideră că între generații există un permanent război din cauza diferențelor de opinii, Florin Piersic este un exemplu de admirat pentru că a reușit să creeze o punte între trecut și prezent. Marele actor, ajuns astăzi la venerabila vârstă de 85 de ani, reușește să uimească, după ce maestrul s-a fotografiat de curând în Dubai, alături de un bărbat celebru, în apă. Pe cei doi îi leagă o prietenie trainică, în ciuda faptului că îi separă trei decenii și jumătate de experiențe de viață. Aceștia au descoperit mai multe punct comune și de aceea sunt nelipsiți de la colaborări frecvente, mai cu seamă cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Florin Piersic, în Dubai, în compania unui bărbat celebru. Cu cine s-a fotografiat maestrul

În ultima perioadă, având în vedere contextul epidemiologic, Florin Piersic a ales să rămână discret în apariții, preferând să stea retras, în locuința sa de la Cluj. Cu toate acestea, actorul nu a putut refuza o invitație a bunului său prieten, și el o vedetă a showbiz-ului autohton, de a petrece câteva zile în Dubai. Florin Piersic s-a fotografiat alături de acest bărbat celebru, de care este legat printr-o prietenie de suflet.

Maestrul cinematografiei românești are o legătură aparte cu Dan Negru, celebrul prezentator TV, în cadrul show-urilor căruia actorul participă adesea. De curând, gazda Revelionului de la Antena 1 l-a invitat pe Florin Piersic în Dubai, acolo unde, pe lângă orele de filmare pentru programul de Crăciun, la care lucrează împreună, cei doi s-au relaxat la o baie în Golful Persic. Dan Negru și Florin Piersic s-au fotografiat împreună în apă, după o întrecere de înot pe cinste, în urma căreia inegalabilul actor ar fi câștigat un pariu.

Am pierdut 50 dirhami (vreo 50 de lei).
Am pus un pariu cu puștiul ăsta că-l bat la 100 m liber cursa de înot. El, Piersic la 85.
Am fost pe aproape dar tot m-a luat cu vreo juma de metru…, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Florin Piersic, în Dubai, alături de un bărbat celebru
Florin Piersic, alături de Dan Negru, în Dubai
foto – Facebook/Dan Negru

Cei doi pregătesc programul de Crăciun în Emirate. Cum l-a prezentat Dan Negru pe marele actor

Florin Piersic a devenit o emblemă a emisiunilor dedicate sărbătorilor de iarnă, ale căror gazdă este Dan Negru. Dată fiind aprecierea pe care o poartă prezentatorul TV pentru celebrul Mărgelatu’, actorul Florin Piersic este mereu un invitat special al producțiilor de Crăciun și Revelion, în fiecare an. Pentru că și-a dorit să realizeze un interviu aparte în acest an, Dan Negru l-a invitat pe Florin Piersic într-un cadru exotic pentru a filma ediția specială de Crăciun. Destinația aleasă a fost Dubai.

Proiectul, care se va bucura cu siguranță de audiențe record, va fi realizat în trei locații exclusiviste din Emirate, împreună cu o echipă de producție din regiune. Dan Negru ne povestea în exclusivitate despre acest proiect ambițios, care îl readuce pe Florin Piersic în fața admiratorilor săi, cu ocazia Crăciunului. Având în vedere că interviul deja celebru al actorului, din preajma sărbătorilor, a fost difuzat în urmă cu un an de către Antena 3, după refuzul postului Antena 1, pentru anul acesta Dan Negru se află încă în negocieri cu cele două canale TV.

Florin Piersic, în Dubai, alături de un bărbat celebru
Prezentatorul TV alături de marele maestru, actorul Florin Piersic

„Le-am răspuns, pe scurt: E Burj al-Arab-ul românilor”

Anul acesta filmăm în Dubai despre călătoriile lui Florin Piersic prin lume și despre oamenii pe care i-a întâlnit. Stăm câteva zile în Dubai și filmările le vom face în trei locuri exclusiviste de acolo. Filmez cu o echipă de producție din Emirate. Când arabii din echipa de filmare m-au întrebat cine e Florin Piersic, le-am răspuns, pe scurt: “E Burj al- Arab-ul românilor”. Au înțeles din prima”.  Burj al-Arab este cel mai înalt hotel din Dubai, cu o înălțime de 321 m și 60 de etaje, ne-a mărturisit Dan Negru în exclusivitate, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...