Florin Piersic, cuvinte tulburătoare despre fiul său. A povestit și ce s-a întâmplat în familia lui. „Simțeam că e ceva foarte grav”

Badea Violeta 23.12.2022, 19:30

Florin Piersic este, fără dar și poate, unul dintre cei mai mari actori din țara noastră. „Mărgelatu”, așa cum i se mai spune acestuia, are doi copii, pe Florin Piersic Jr. și pe Daniel. Primul este băiatul artistului din relația cu actrița Tatiana Iekel, iar cel de-al doilea este rodul iubirii acestuia cu actrița Anna Szeles. Invitat în podcastul lui Mihai Morar, celebrul actor a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul său cel mare. Iată cum se înțeleg cei doi, de fapt!

Florin Piersic, despre relația cu fiul său cel mare

Nu de puține ori s-a spus că „Mărgelatu” și Florin Piersic Jr. ar avea o relație extrem de rece. De altfel, băiatul artistului din relația cu actrița Tatiana Iekel a dat de înțeles, la un moment dat, că nu se înțelege cu tatăl său.

„Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relaţie reală. E o relaţie corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înţeleg, dar acum…”, declara fiul lui Florin Piersic în emisiunea Marius Tucă Show.

Acum, a venit rândul celebrului actor să vorbească despre relația cu fiul său, Florin Piersic Jr. Invitat în podcastul lui Mihai Morar, „Fain & Simplu”, actorul a avut numai cuvinte de laudă la adresa băiatului său. Totodată, acesta a spus că are o relație bună cu Florin Piersic Jr. și că acesta a fost, este şi va fi copilul său, indiferent ce se va întâmpla.

„Pentru mine e un actor extraordinare de talentat, de bun și știe mult. Am fost tatăl lui întotdeauna. Simțeam nevoia să fiu aproape de ei, chiar dacă eram despărțit de tatiana. El era băiatul meu și așa a rămas și așa va fi toată viața mea. El e Florin Piersic Junior”, a spus Florin Piersic.

Citește și Marele regret pe care Florin Piersic Jr. îl poartă în suflet în legătură cu tatăl său. „Mi-am dorit de mai multe ori, mai ales în adolescență”!

Florin Piersic
Florin Piersic

Care este cea mai mare frică a lui Florin Piersic

În cadrul aceluiași podcast, Florin Piersic a dezvăluit și care este cea mai mare frică a sa. Actorul a mărturisit că se teme de moarte. Totodată, acesta a spus că este îngrijorat de faptul că aproape toți cei dragi lui au plecat de pe această lume.

„Mie îmi e frică de moarte. Nu pot să îți explic de ce. Am văzut-o de mic. Mă îngrijorează faptul că aproape toți cei pe care i-am avut aproape de mine, de sufletul meu, de mintea mea nu mai sunt. Îmi e cam frică și trebuie să vină, dar nu știu unde mă va prinde”, a spus „Mărgelatul”.

Citește și Florin Piersic și-a lansat prima carte de memorii. „Viața este o poveste…”, vânzări-record la Târgul de Carte Gaudeamus!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...