Florin Petrescu, alias „Axinte” din Vacanța Mare, audiat la DNA. Pentru ce trebuie să dea explicații actorul

Actorul Florin Petrescu, cunoscut publicului pentru rolul „Axinte” din sitcomul Vacanța Mare s-a prezentat miercuri la DNA unde va fi audiat de procurori. Care este motivul?

De ce a fost chemat la DNA actorul

Florin Petrescu a fost prezent la Direcția Națională Anticorupție, unde s-a prezentat în calitate de suspect în cadrul unui dosar de trafic de influență. Actorul din Vacanța Mare ar fi luat mită câteva mii de euro de la managerului Spitalului Malaxa pentru a interveni, pe lângă Dan Diaconescu. Fostul prezentator de la Otv ar fi dorit să denigreze imaginea unității medicale repsective, însă a fost „scăpat” de actor, care ar fi primit bani de la reprezentanții spitalului.

„Nimic. Am vrut să ajut pe cineva. A zis: Ești prieten cu Dan Diaconescu, zi-i să nu mai zică de spitalul nostru! Și m-am dus la Dan și i-am spus că, uite, nu mai face așa multe probleme că Secureanu… Și a spus, dacă vrea să ne ajute, să sponsorizeze OTV-ul. Și eu i-am pus în legătură și asta a fost. Nu știu suma, ei au vorbit între ei, au făcut facturi”,  a declarat  Florin Petrescu la ieșirea de la DNA, potrivit publicației EVZ.

 Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Aceeași sursă consemnează faptul că „Axinte” ar fi primit mită de la managerul spitalului de atunci,  Florin Secureanu. Acuzația sub care este cercetat acesta este de trafic de influență. Atât Dan Diaconescu, cât și Florin Secureanu au, în acest moment, calitatea de martori în dosar.

Florin Petrescu a venit în echipa de la Vacanța Mare în 1999, după moartea tragică a lui Dan Sava, care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier. Este cunoscut și sub apelativul Axinte, datorită rolului pe care îl joacă în cadrul trupei și la spectacolele de manele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI