Florin Dumitrescu, schimbare radicală de look pentru nunta Ginei cu Smiley. L-a uimit până și pe Scărlătescu

Corina Oprea 28.05.2023, 16:29

Nunta Ginei Pistol cu Smiley este cel mai comentat eveniment al momentului. La marea petrecere au participat nume mari, printre care și Florin Dumitrescu, bunul prieten al prezentatoarei TV. Acesta a șocat cu apariția sa, la care nimeni nu se aștepta. Celebrul bucătar și-a schimbat look-ul, după mult timp de când nu a mai făcut nicio modificare.

Cum a apărut Florin Dumitrescu la nunta Ginei Pistol cu Smiley

Nunta Ginei Pistol cu Smiley a fost un eveniment extrem de așteptat, dar și foarte reușit. La petrecere au participat aproximativ 300 de persoane, familia și prietenii celor două vedete. Din ziua cea mare nu au putut lipsi nici colegii ei de la Chefi la Cuțite, iar printre cei care au reușit să atragă atenția a fost și Florin Dumitrescu.

Acesta a venit însoțit de frumoasa lui soție, dar a șocat cu noul său look.Acesta a renunțat la barba cu care ne-a obșnuit la Chefi la cuțite și chiar și-a tuns și părul pentru marele eveniment. Nimeni nu e obișnuit cu el arătând în asemenea fel, nici măcar bunul său prieten, Cătălin Scărlătescu.

Juratul de la Chefi la Cuțite nu s-a putut abține de la comentarii și a făcut glume pe seama amicului său.

„O nuntă superbă. Dar noua freză a lui Florin Dumitrescu… spectaculoasă”, a scris juratul la o fotografie postată în mediul online.

Cum l-a refuzat Gina pe Florin Dumitrescu

Gina și Smiley au anunțat, încă de la început, că vor avea o nuntă atipică. Au renunța la multe obiceiuri pe care le vedem pe la astfel de evenimente și au vrut doar să se distreze, nu să respecte reguli din bătrâni. Unele decizii i-au șocat pe invitații care nici nu se gândeau la așa ceva.

La fel de surprins a fost și chef Florin Dumitrescu și nu a venit pregătit în acest sens, mai ales pentru că sunt foarte buni prieteni de mulți ani. Mai exact, când a ajuns la eveniment, i-a întins Ginei Pistol un plic consistent cu bani. Bineînțeles că proaspăta soție a lui Smiley l-a refuzat, așa cum a făcut cu toate cadourile de acest tip. Cei care au venit cu anumite obiecte au fost mai inspirați, pentru că acestea au fost luate de miri.

Nu au vrut să facă din nunta lor o afacere, așa că au renunțat complet la dar. Au vrut să suporte ei toate cheltuielile, iar invitații doar să se distreze.

Urmăriți Impact.ro și pe