Florin Cîțu, anunțul pentru toți românii! “E oficial! Am luat cele mai bune decizii”

Diana Radu 11.06.2020, 15:10
Florin Cîțu, anunțul pentru toți românii! “E oficial! Am luat cele mai bune decizii”

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu a făcut un anunț pentru toți românii pe pagina sa de Facebook. Ministrul susține că a luat cele mai bune decizii pentru economia țării și are și o dovadă care să ateste acest lucru.

Florin Cîțu: „Am luat cele mai bune decizii pentru economie”

Ministrul Finanțelor dezminte informațiile lansate de PSD în spațiul public, potrivit cărora economia țării ar fi „pe butuci”. Florin Cîțu arată că investițile nete în economie au cunoscut o creștere cu 5,0% în primul trimestru 2020. Mai mult acesta subliniază că este vorba despre o performanță, mai ales având în vedere criza cauzată de pandemie la nivel global.

florin citu, ministrul finantelor, economia romaniei
Florin Cîțu: „Am luat cele mai bune decizii pentru economie”

„ADEVĂRUL vs minciunile PSD-iste! Este OFICIAL. Am luat cele mai bune decizii pentru economie. Investițiile nete în economie au crescut cu 5,0% în primul trimestru 2020 relativ la primul trimestru din 2019!!! Nu sunt multe țări în lume care se pot lauda cu această performanță în acest moment dificil pentru economia globală.

Am găsit resurse să investim mai mult decât socialiștii de la PSD desi noi administram în același timp o criza de sănătate suprapusă peste una de economie. Soluția liberală pentru a ieși din criză și pentru creștere economică sustenabila pe termen lung: INVESTIȚII”, a scris Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Ce se întâmplă cu pensiile

Florin Cîțu a anunțat dumincă planul de majorare al pensiilor. Ministrul Finanțelor a spus cu cât ar putea crește pensiile, dar și faptul că îi că va prezenta premierului două scenarii cu privire la pensii. De asemenea, acesta nu a oferit garanții cu privire la creșterea pensiilor, însă a promis că îi va prezenta premierului două scenarii care vizează acest aspect.

O primă propunerea de referă la o majorare cu 10% a pensiilor, iar cea de-a doua nu a fost făcută publică. Acesta a mai dezvăluit că în ciuda dorinței sale de a realiza această creștere începând cu luna septembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe