Florin Călinescu, oficial la Prima TV. Ce alt nume important a fost prezentat

Ana Anitoiu 24.09.2021, 09:13
Florin Călinescu, oficial la Prima TV. Ce alt nume important a fost prezentat

Florin Călinescu a fost anunțat oficial în cadrul lansării de grilă a Prima TV, după ce surse ale Impact.ro au dezvăluit că va avea loc această colaborare. Un alt nume important a fost prezentat la această televiziune.

Ce va face Florin Călinescu la Prima TV

Florin Călinescu a început o colaborare cu Prima TV și televiziunile din portofoliul Clever, după ce s-a despărțit de Pro TV. Celebrul prezentator a menționat la începutul lunii august că a devenit consultant pentru mai multe posturi.

După ce a fost anunțat oficial la Prima TV, Florin Călinescu a spus că va avea o emisiune la această televiziune, începând din 19 octombrie. Însă, el nu a oferit alte detalii despre acest proiect.

Florin Calinescu, oficial la Prima TV. Ce alt nume important a fost prezentat
Florin Calinescu

”Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux.

Este un grup românesc şi liber (n.r – grupul Clever, din care face parte şi Prima TV), lucru foarte important, în care conţinutul va fi dedicat celor care mai trăiesc în ţara asta, dar şi celor plecaţi peste hotare.

O să pregătim o tranziţie, nu prea îmi dau seama cât de lină sau cât de grăbită, acolo unde se va muta totul, în curând, pe internet”, a spus Florin Călinescu la evenimentul de lansare a grilei de toamnă Prima TV.

Ulterior, pe pagina sa de Facebook, Florin Călinescu a precizat că va anunța sâmbătă ce va face exact la Prima TV. Actorul și omul de televiziune s-a rezumat să le spună fanilor că le garantează ”libertate și adevăr”.

Florin Călinescu, despre trecerea de la Pro TV la Prima TV

Florin Călinescu, devenit celebru cu emisiunea ”Chestiunea Zilei”, despre care a spus în ani anteriori că ar vrea să o reia, a vorbit despre trecerea de la Pro TV, unde era jurat la ”Românii au talent”, la Prima TV.

De altfel, potrivit informațiilor Impact, Florin Călinescu ar urma să aibă o emisiune similară cu celebra ”Chestiunea Zilei”.

”Îmi e mai drag drumul decât destinaţia. Am acumulat multe lucruri în aceşti ani, despre acest domeniu, şi a sosit momentul în care oamenii aceştia mi-au propus să fac acest lucru.

Nu pentru că mi-au propus am venit la Prima TV. Eram hotărât să schimb lucruri în viaţa mea pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor imi văd de drum.

Acolo unde poţi începe ceva este mult mai potrivit să fii şi tu şi să clădeşti. Când sapi o temelie e mult mai interesant”, a spus Florin Călinescu, care a menționat anterior la Aleph News că ”spiritul Pro nu mai există”.

Ce alt nume important a mai fost prezentat la Prima TV

De asemenea, la evenimentul de lansare a grilei de toamnă Prima TV a fost anunțat că începe colaborarea cu această televiziune și Cove. Gabriel Coveșeanu a plecat tot de la Pro TV, unde era coprezentator al emisiunii ”Vorbește lumea”. Acum, el este coprezentator al emisiunii ”Flash Monden”, alături de Diana Bart.

”Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzaţie la Flash Monden.

Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară la Flash Monden să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită şi memorabilă”, a spus Cove.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...