Când vor avea loc semifinalele Live ale emisiunii Românii au Talent

Daria Petrescu, Cătălin Mureșanu 25.04.2021, 17:18
Când vor avea loc semifinalele Live ale emisiunii Românii au Talent

Românii au talent”, sezonul 11, a revenit pe micile ecrane pe 3 februarie, cu două ediții pe săptămână, lunea și vinerea. De trei luni, show-ul a ținut cu sufletul la gură telespectatorii, care au urmărit cu interes numerele spectaculoase prezentate pe scena de la Pro TV. În prezent, postul încă difuzează audițiile, ce s-au filmat în vara anului trecut. Când vor avea loc semifinalele Live ale emisiunii Românii au Talent

Când vor avea loc semifinalele Live „Românii au talent”, sezonul 11

Pe parcursul celor trei luni de la începerea show-ului, cei patru jurați au apreciat mai multe numere prezentate pe scenă, pe care le-au trimis în semifinale. Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Alexandra Dinu au apăsat câte unul sau două Golden Buzz-uri pentru concurenții care i-au impresionat. Ceea ce înseamnă că, aceștia nu vor mai trece prin nicio etapă și au fost trimiși direct în semifinale.

Același lucru au făcut și prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș, care au avut dreptul de a-și trimite în semifinașe două numere favorite.

Însă, audițiile se apropie cu pași repezi de final, ceea ce înseamnă că în mai puțin de două săptămâni vor începe semifinalele live. Acest lucru a fost confirmat și de Alexandra Dinu, care a declarat că va sosi în această perioadă în România, pentru a fi prezentă la masa juriului.

Pentru că ne aflăm încă în perioada pandemiei, semifinalele se vor desfășura în condiții speciale, din cauza restricțiilor. Asta înseamnă că publicul va fi în direct prin Zoom, la fel ca și în cazul audițiilor.

Alexandra Dinu, pentru prima oară jurat la „Românii au talent”

Sezonul 11 a venit cu o surpriză neașteptată la masa juriului. Locul lui Mihai Petre a fost luat de Alexandra Dinu, care s-a declarat încântată de acest proiect. Pentru Românii au talent, actrița a părăsit o perioadă Italia și s-a mutat în România, împreună cu fiul ei.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul!

Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”, a declarat Alexandra Dinu, înainte de a începe filmările.

Alexandra Dinu s-a despărțit de iubit

Distanța însă, i-a afectat viața personală, iar recent s-a aflat că aceasta s-a despărțit de iubitul ei, Jeffrey Greenstein. Cei doi erau împreună de trei ani, iar de ziua de naștere a vedetei, bărbatul i-a făcut public o declarație de dragoste.

De ceva timp însă, acesta a apărut în compania altei femei și nu a ezitat s posteze pe contul de socializare imagini sau video cu aceasta. Mai mult, cei doi își fac declarații de dragoste, lucru care a confirmat faptul că Alexandra nu mai forrmează un cuplu cu  Jeffrey Greenstein.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI