Câţi bani ia Florin Călinescu de la Românii au talent. Juratul a spus tot: “Probabil că eu am cel mai mare salariu”

Stan Filon 14.03.2021, 20:55
Câţi bani ia Florin Călinescu de la Românii au talent. Juratul a spus tot: “Probabil că eu am cel mai mare salariu”

Florin Călinescu a vorbit despre salariul pe care îl încasează de la Românii au talent! Vedeta PRO TV a adus vorba și despre celelalte salarii din celebra televiziune, însă nu a putut face chiar un top al câștigurilor. În plus, a vorbit despre începuturile lui Cătălin Măruță în televiziune.

Câţi bani ia Florin Călinescu de la Românii au talent

Florin Călinescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. În prezent este jurat la ”Românii au talent”, dar are ștate vechi în Pro TV. Cunoaște foarte bine istoria televiziunii din Pache Protopopescu și este în măsură să vorbească despre multe vedete de-acolo.

Vedeta de la ”Românii au talent” a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre salariile pe care le primesc vedetele postului, în fiecare lună. A fost întrebat cine câștigă cei mai mulți bani dintre vedetele PTO TV, iar răspunsul a fost unul previzibil.

Cati bani ia Florin Calinescu de la Romanii au talent
Cati bani ia Florin Calinescu de la Romanii au talent

”Măruță m-a rugat să mă uit la el”

”Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”, a spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu a povestit, în aceeași emisiune, pe cine a promovat el în Pro TV. Actorul a fost cel care l-a convins pe Adrian Sârbu să-i aducă în trust pe Mihaela Rădulescu, pe Andi Moisescu sau chiar pe Cătălin Măruță.

”Măruță m-a rugat să mă uit la el când prezenta o emisiune cu un cearceaf albastru în spate. Și i-am zis lui Adrian Sârbu, după ce a plecat Teo, că el e de adus. Dacă poți să vorbești o seară întreagă cu un cearceaf în spate, poți să faci o emisiune”, a menționat Florin Călinescu.

Florin Călinescu a povestit cum l-a contactat Cătălin Măruță și cum l-a rugat să vină să-l vadă în emisiunea pe care o realiza la momentul respectiv. ”Am primit un telefon de la Măruță, care, cu o voce așa….mă ruga să vin să îl văd. «Domnule Călinescu, este o onoare să vă aud…dacă aveți timp să veniți să mă vedeți»…Păi bine mă, unde să te văd? M-am dus să îl văd unde avea emisiunea lui, la facultate, m-am târât, aplecat pe un gemuleț să îl văd”, a spus Florin Călinescu, juratul de la Românii au talent.

Urmăriți Impact.ro și pe