Florin Călinescu, lăsat mască de Ana Morodan. Ce i-a spus fosta concurentă „Asia Express” prezentatorului: „Prinţese sunt destule”

Badea Violeta 27.10.2021, 13:41
Florin Călinescu, lăsat mască de Ana Morodan. Ce i-a spus fosta concurentă „Asia Express” prezentatorului: „Prinţese sunt destule”

Ana Morodan sau contesa digitală, așa cum mai este supranumită frumoasa arădeancă, ne surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale din mediul online. De această dată, blondina a participat la emisiunea prezentată de Florin Călinescu, iar replicile ei l-au lăsat mască pe îndrăgitul prezentator tv. Iată ce i-a spus fosta concurentă „Asia Express”!

Ana Morodan l-a uimit pe Florin Călinescu

Ana Morodan, în vârstă de 36 de ani, și-a câștigat popularitatea în mediul online datorită blogului său de stil. Ulterior, ea s-a mutat în București și și-a deschis un magazine online de haine și un cont de Youtube.

Datorită succesului uriaș de care s-a bucurat pe internet, blondina atras atenția televiziunilor și a primit o ofertă pentru a prezenta emisiunea „Nuntă cu Scântei”, de la Antena 1. Tot la același post de televiziune, Ana Morodan a participat la show-ul „Asia Express”.

Recent, faimoasa bloggeriță a fost invitată la emisiunea lui Florin Călinescu, de la Prima TV. După ce i-a oferit câteva lecții de social media prezentatorului, blondina a făcut o mărturisire uimitoare. Ea a dezvăluit că este atrasă de personajele negative. Iată cum a explicat această alegere.

„În ziua de azi sufletul bun nu este o calitate. Îmi plac personajele negative foarte mult pentru că trebuie să ai o doza de inteligență ca să te uiți la ele.

Aceste personaje nu sunt negative degeaba, de când e trendul cu Maleficent a apărut filmul Cruella în care îi arată partea umană si sunt foarte interesată de psihologia din spate, plus că prințese sunt destule. Eu le zic influensărese de la florărese.”, a precizat Ana Morodan.

Ana Morodan
Ana Morodan

Cum se descrie Ana Morodan

În cadrul aceleiași emisiuni, Ana Morodan a declarat că este un om bun, dar este și o narcisistă convinsă. Blondina a mai spus că nu trăiește doar din social media, ci, mai degrabă, din alte afaceri pe care le deține.

„Sunt un om cu sufletul bun dar sunt o narcisistă si cred că este un lucru bun să-ți placă de tine. Eu sunt un influencer doar în mică parte, mi-am construit o marcă. Eu sunt un antreprenor online.

Social media mă ajută pentru că socializez fără să-i văd pe acei oameni, eu dacă-i văd mă încarc cu emoțiile lor pentru că sunt foarte empatică.”, a precizat influencerița.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...