Florin Călinescu este foc și pară pe foștii colegi de la Românii au talent. Ce le reproșează actorul. „Nu mai am răbdare și nervi”

Beatrice Dumitru 11.02.2023, 14:10
Florin Călinescu este foc și pară pe foștii colegi de la Românii au talent. Ce le reproșează actorul. „Nu mai am răbdare și nervi”

Actorul Florin Călinescu este unul dintre cei mai reprezentativi oameni de televiziune din România, dar a ales să iasă din lumina reflectoarelor și să părăsească Bucureștiul. Acesta a fost unul dintre cei mai îndrăgiți jurați de la show-ul „Românii au talent”, dar și-a dat demisia și acum nici nu vrea să mai audă de echipa de la Pro Tv. Acesta a mărturisit ce l-a deranjat atât de tare.

De ce este supărat Florin Călinescu pe echipa de la „Românii au talent”

Florin Călinescu are o vastă experiență în televiziune și în ultimii ani a stat pe scaunul de jurat al show-ului „Românii au talent”, de la Pro TV, post de la care a plecat în anul 2021. Apoi a prezentat emisiunea „Florin Călinescu Show”, la Prima Tv, dar a fost scoasă din grila de programe după doar câteva luni de difuzare din cauza audiențelor slabe.

De atunci, Florin Călinescu s-a retras de pe sticlă, s-a mutat la țară și a spus că nu îi este dor de lumina reflectoarelor și nici nu mai dorește să lucreze cu trustul de pe Pache Protopopescu. „Nu îmi este dor de administrația de acolo”, a afirmat actorul.

Florin Călinescu este foc și pară pe foștii colegi de la Românii au talent. Ce le reproșează actorul. „Nu mai am răbdare și nervi”
Florin Călinescu a fost jurat al emisiunii „Românii au talent”.

Nu știu când o să mai revin în televiziune. Nu pot să spun că îmi este dor de proiectul „Românii au Talent”. Îmi este dor de colegi, dar nu și de administrația de acolo. Eu nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva. Acum m-am mutat la țară, sunt bine”, a declarat Florin Călinescu pentru Click!

Ce planuri are Florin Călinescu

Florin Călinescu a renunțat la agitația din București pentru un trai liniștit la țară și s-a mutat în casa părintească din județul Argeș, în comuna Babana, unde are o gospodărie cu păsări și animale.

Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a mai spus actorul pentru sursa citată.

Invitat în podacst-ul lui George Buhnici, în luna ianuarie, Florin Călinescu a mărturisit că se ocupă de online pentru că vrea să creeze conținut pe YouTube, Instagram și TikTok, deoarece a observat că interesul publicului pentru televiziune a scăzut considerabil. De asemenea, el vrea să scrie și scenarii de film.

De curând, Florin Călinescu a anunțat că se pregătește de lansarea unei emisiuni online, care se va numi „Onlifanz” și va fi difuzată în fiecare zi de luni, iar totul va fi live.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...