Florin Călinescu a început să depindă financiar de PRO TV. Toate afacerile sale sunt pe minus în ultimii ani

Daria Petrescu 11.04.2021, 13:38
Florin Călinescu a început să depindă financiar de PRO TV. Toate afacerile sale sunt pe minus în ultimii ani

Florin Călinescu este unul dintre cei mai longevivi oameni de televiziune. De-alungul timpului, acesta a fost implicat în mai multe proiecte, ce lau adus din nou în fața telespectatorilor, după ce o perioadă a stat departe de camerele de filmat. Acest lucru s-a întâmplat după moartea fiului său, care s-a sinucis. Acum, Călinescu este jurat la „Românii au talent”, sezonul 11, concetrându-se doar pe proiectele sale în televiziune. De altfel, pare că acesta a început să depindă fnanciar de Pro TV, de vreme ce afacerile puse pe picioare în urmă cu ceva ani sunt pe minus.

Florin Călinescu a început să depindă financiar de PRO TV

Florin Călinescu este unul dintre cei mai amuzanți și apreciați oameni de televiziune. De câțiva ani, acesta s-a întors la masa juriului de la „Românii au talent”, după o perioadă în care a decis să se retragă.

La un moment dat, Florin Călinescu și-a deschis un restaurant în Capitală, care din păcate, din cauza pandemiei se află aproae de faliment. De asemenea, acesta a mai deschis în urmă cu ceva timp un restaurant în zona Tineretului, dar și o cofetărie. Potrivit listafirme.ro, pare că Florin Călinescu a început să depindă financiar de PRO TV și asta pentru că afacerile sale sunt pe minus în ultimii ani.

A vorbit despre salariul primit la Românii au talent

Florin Călinescu a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre salariile pe care le primesc vedetele postului, în fiecare lună . De asemenea, Florin Călinescu a vorbit despre salariul pe care îl încasează de la Românii au talent.

Florin Călinescu a început să depindă financiar de PRO TV

Juratul de la „Românii au talent” a fost întrebat cine câștigă cei mai mulți bani dintre vedetele PTO TV, iar răspunsul a fost unul previzibil.

„Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”, a spus Florin Călinescu.

În aceeași emisiune, Florin Călinescu a dezvăluit pe cine a promovat el în Pro TV. Actorul a fost cel care l-a convins pe Adrian Sârbu să-i aducă în trust pe Mihaela Rădulescu, pe Andi Moisescu sau chiar pe Cătălin Măruță.

„Am primit un telefon de la Măruță și…”

„Măruță m-a rugat să mă uit la el când prezenta o emisiune cu un cearceaf albastru în spate. Și i-am zis lui Adrian Sârbu, după ce a plecat Teo, că el e de adus. Dacă poți să vorbești o seară întreagă cu un cearceaf în spate, poți să faci o emisiune”, a menționat Florin Călinescu.

Florin Călinescu a mai dezv[luit cum Cătălin Măruță l-a contanctat și l-a rugat să vină să-l vadă în emisiunea pe care o realiza la momentul respectiv.

„Am primit un telefon de la Măruță, care, cu o voce așa….mă ruga să vin să îl văd. ‘Domnule Călinescu, este o onoare să vă aud…dacă aveți timp să veniți să mă vedeți’

Păi bine mă, unde să te văd? M-am dus să îl văd unde avea emisiunea lui, la facultate, m-am târât, aplecat pe un gemuleț să îl văd”, a spus Florin Călinescu, juratul de la Românii au talent.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI