Florica Boboi a început să plângă după ce a câștigat Chefi la Cuțite. „N-am câștigat nimic în viața mea”. Câți bani ia, de fapt

Beatrice Dumitru 02.12.2022, 01:10
Florica Boboi a început să plângă după ce a câștigat Chefi la Cuțite. „N-am câștigat nimic în viața mea”. Câți bani ia, de fapt

Cel de-al zecelea sezon al show-ului culinar de la Antena 1, „Chefi la cuțite” a ajuns la final. Marele premiu a fost câștigat de concurenta lui Sorin Bontea, Florica Boboi, care a fost extrem de surpinsă când a auzit că ea este cea care a triumfat în acest sezon aniversar. Cum a reacționat aceasta.

Florica Boboi, marea câștogătoare de la „Chefi la cuțite”

Adrian Stroe, Florica Boboi și Raluca Todea au fost într-o cursă contracronometru pentru a pune mâna pe marele premiu de 30.000 de euro al sezonului 10 de la „Chefi la cuțite”. Dar cea care a triumfat a fost concurenta lui Sorin Bontea, Florica Boboi.

Marea câștigătoare „Chefi la cuțire” a avut mari emoții și a început să plângă după ce și-a auzit numele și nu i-a venit să creadă că ea este cea care a pus mâna pe marele trofeu al sezonului 10 al show-ului culinar. De asemenea, aceasta a spus că nu a câștigat niciodată nimic în viață, ci a trebuit să muncească foarte mult pentru tot.

Florica Baboi a început să plângă după ce a câștigat Chefi la Cuțite. „N-am câștigat nimic în viața mea”. Câți bani ia, de faptFlorica Boboi a câștigat „Chefi la cuțite” sezonul 10. Sursa foto: Instagram / Sorin Bontea

„Visul meu! Îmi bate inima de mor. Doamne-Dumnezeule am cîștigat, cât mi-am dorit acest lucru. Mi se pare că e un vis. Nu am câștigat niciodată nimic în viașa mea. Este cea mai mare realizare a mea pâna la 38 de ani. Datorită echipei mele am luat acest premiu, ei m-au făcut câștigătoare și o să mă gândesc toată viața la ei”, a spus Florica Boboi după câștigarea sezonului 10 „Chefi la cuțite”.

Reacția lui chef Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea a fost în culmea fericirii când a auzit numele marelui câștigător și a îmbrătișat-o minute în șir pe concurenta sa. Acesta a recunoscut că la început nici nu se gândea că Florica Boboi ar putea câștiga „Chefi la cuțite”. Cu acest titlu, Sorin Bontea este cheful cu cei mai mulți concurenți, cinci, care au triumfat la acest show culinar.

A făcut echipa perfectă, bravo, Flori. N-am crezut niciodată că Flori, când mi-a adus-o Scărlătescu în echipă, va putea câștiga acest sezon. Doamne ferește, nu mi-a trecut prin cap o secundă. Abia când a ajuns în finală mi-am dat seama că ea va fi câștigătoarea. Este incredibil, nu-mi vine să cred că am câștigat”, a spus chef Sorin Bontea.

Câți bani ia, de fapt, Florica Boboi

Premiul cel mare de la „Chefi la cuțite” a fost de 30.000 de euro, dar câștigătorul nu va pleca acasă cu toată această sumă, pentru că orice venit este impozitat de către stat. Echivalentul în lei al acestui premiu este de aproximativ 147.000 RON.

În România, doar câștigurile sub 600 de lei nu sunt impozitate, iar în cazul de față, din suma de 30.000 de euro (147.000 RON) se scad inițial cei 600 de lei. Apoi, din banii rămași se vor reține 16%, astfel că suma reală cu care Florica Boboi va pleca acasă este puțin peste 25.000 de euro, adică aproximativ 123.000 de lei.

Florica Boboi a fost adusă de Cătălin Scărlătescu în echipa lui Sorin Bontea prin intermediul unei amulete. Aceasta s-a născut în Țara Oașului, este bucătar și organizator de evenimente la Paris, acolo unde locuiește de aproximativ opt ani împreună cu soțul și cei trei copiii.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...