Finala Chefi la Cuțite sezonul 10. Cine a câștigat marele premiu – UPDATE

Beatrice Dumitru 02.12.2022, 00:00
Finala Chefi la Cuțite sezonul 10. Cine a câștigat marele premiu – UPDATE

În 2022, chefii sărbătoresc zece ani de rivalitate la bancurile de lucru din platoul celui mai longeviv cooking show din România. „Chefi la cuţite”, sezonul 10, se apropie de desemnarea marelui câștigător. În finală se bat pentru premiul pus în joc de 30.000 de euro trei concurenți, câte unul din fiecare echipă. Dar cine va câștiga marele premiu.

Cine va câștiga „Chefi la cuțite”

Update, ora 00:00. Sezonul 10 „Chefi la cuțite” și premiul de 30.000 de euro a fost câștigat de concurenta lui Sorin Bontea, Florica Boboi.

Update, ora 22.30. După ce au prezentat starterul, finaliștii au terminat de gătit și felul principal, considerat de jurați cel mai important. Aceștia se pregătesc pentru prepararea desertului.

Update, ora 22.10. Timp redus pentru cei trei finaliști. Au la dispoziție mai puțin timp pentru a găti față de cel cu care erau obișnuiți până acum

Update, ora 21.10. Cei trei finaliști și-au ales colegii de echipă cu care vor lucra  pentru cele trei feluri de mâncare pe care le vor prezentă celor care vor juriza.

Știrea inițială

Sezonul 10 al show-ului „Chefi la cuțite“ a fost unul cu momente grele și tensionate, dar și plin de surprize, cu concurenți buni, pe care chefii îi vedeau în finală, dar care au părăsit competiția mai devreme. A început numărătoarea inversă până când se va afla numele câștigătorului „Chefi la Cuțite”.

Cei trei care au reușit să ajungă în marea finală din această seară sunt Adrian Stroe, „cuțitul de aur” din echipa lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea, concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu, și Florica Boboi din echipa lui Sorin Bontea. Cele două finaliste au produs marea surpiză în cele trei semifinale, în care notele au fost acordate de rudele concurențlor, de concurenții din sezonul 9, iar în ultima semifinală au jurizat chiar chefii.

Finala Chef la Cuțite sezonul 10. Cine ia marele premiu
Cei trei chefi: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Cine sunt finaliștii „Chefi la cuțite”

Adrian Stroe, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, are 34 de ani și este considerat unul dintre cei mai buni concurenți din acest sezon. El lucrează la un restaurant din Râmnicu Vâlvea și își crește singur cei doi copii.

Raluca Todea, din echipa lui Florin Dumitrescu, este din Deva, are 42 de ani și este antrepremor. Ea și-a surprins pe toți cu parcursursul până în finala competiției.

Florica Boboi a fost foarte surprinsă când a auzit că se numără printre cei trei finaliști și a căzut în genunchi, izbucnind în lacrimi. La audiții, ea a primit două cuțite, dar nu a trecut de bootcamp și nu a prins un loc în echipe. Dar Cătălin Scărlătescu a folosit amuleta și a adus patru concurenți, printre aceștia regăsindu-se și Florica Boboi, care a ajuns în echipa lui Sorin Bontea.

În cele nouă sezoane de până acum, au câștigat patru concurenți din echipa lui Sorin Bontea, trei din echipa lui Cătătlin Scărlătescu și doi din echipa lui Florin Dumitrescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...