O mai ții minte pe Flavia Mihășan? Fosta vedetă de la Antena 1 a hotărât să se mărite (Exclusiv)

Badea Violeta 12.07.2022, 21:23

Flavia Mihășan formează un cuplu superb cu iubitul ei, Marius Moldovan. Cei doi se iubesc de patru ani de zile și au împreună doi băieți superbi, pe Carol și pe Tudor. Până în prezent, cei doi logodnici s-au concentrat mai mult pe creșterea copiilor, dar acum își doresc să se căsătorească. Fosta vedeta de la Antena 1 a anunțat când va avea loc marele eveniment!

Flavia Mihășan și coregraful Marius Moldovan se căsătoresc. Când va avea loc nunta

Flavia Mihășan și Marius Moldovan sunt împreună de patru ani zile, iar de ceva timp experimentează rolul de părinți pentru cei doi băieți ai lor, Carol și Tudor.

Cei doi își doresc să își unească destinele, cererea fiind făcută după primul an de relație. Cei doi amorezi își doresc un eveniment restrâns, la care să participe doar oamenii dragi. Flavia Mihășan recunoaște că nu a fost niciodată fana nunții și nu a visat niciodată să îmbrace rochia de mireasă.

„Nu am fost niciodată mare fan al acestui eveniment ( n.r. nunta). Fiind pe scenă de copil, am îmbrăcat foarte multe rochii, știu că îmi vin bine, știu cum arăt și cu voal, la un moment dat aveam într-un spectacol de jucat o prințesă care urca pe un cal.

Nu știu dacă vom face nuntă, probabil va fi ceva super simplu, restrâns și, cel mai probabil, fără acea rochie pe care o visează toate fetele, nu m-am visat niciodată mireasă”, a declarat, în exclusivitate pentru Playtech, fosta vedetă de la Antena 1.

Flavia Mihasan si Marius Moldovan
Flavia Mihasan si Marius Moldovan

„Ne-am dorit doi băieți și îi avem”

Fosta asistentă de la Neatza și iubitul ei sunt extrem de fericiți de când au devenit părinți. Cei doi băieți pe care îi au împreună completează perfect tabloul lor de familie. Flavia recunoaște că este extrem de norocoasă, deoarece partenerul ei de viață este extrem de implicat în creșterea celor doi copii.

„Suntem amândoi foarte implicați, în egală măsură și spun asta fără să exagerez cu absolut nimic. Probabil că, dacă Marius nu ar fi fost atât de implicat, nici nu m-aș fi aruncat atât de repede la cel de-al doilea copil.

Ni i-am dorit pe amândoi în egală măsură, ne-am dorit doi băieți și îi avem. E super solicitant, pentru că amândoi sunt mici. Va fi la un moment dat și nunta, poate la anul.

Suntem împreună de 4 ani, avem deja doi copii, am făcut totul pe repede înainte ca să știm că am terminat cu asta. Carol și Tudor poartă numele lui Marius, pentru că și eu va urma să port numele lui”, a declarat fosta asistentă TV pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...