Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu dă cărțile pe față despre scandalul pe averea tatălui. A decis să spună tot

Ionuț Vieru 01.04.2023, 17:01
Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu dă cărțile pe față despre scandalul pe averea tatălui. A decis să spună tot

Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu încearcă să facă tot posibilul pentru a demonstra că face parte din familie prin diferite metode, printre care și teste ADN. Recent, acesta a vorbit despre scandalul în care este implicat pentru averea tatălui.

Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, despre scandalul banilor din familie

Situația în familia Dolănescu s-a complicat în urmă cu mai mulți ani. Atunci a apărut Ionuț Petrescu care susține că mama lui ar fi întreținut relații intime cu Ion Dolănescu în anul 1975, până când acesta lucra drept bucătăreasă pentru renumitul artist. Cu toate acestea, femeie a decedat în anul 2019, fără să îi spună lui Ionuț dacă Ion Dolănescu este sau nu tatăl său.

De atunci, bărbatul le-a cerut de mai multe ori lui Ionuț și Dragoș Dolănescu să facă un test ADN pentru a dovedi că este legal fratele lor. Până și în prezent, cei trei se ceartă pe averea regretatului artist.

„Pot spune decât că sunt orgoliile între ei. Cea mai mare prostie omenească este cearta pe avere între frați, eu le spun lor cât și tuturor celor ce se cearta pe avere să nu uite că sicriul nu are buzunare, așa că iubiți și prețuiți frații și aproapele. În rest este strict problema lor. Nu mă privesc discuțiile lor. În prezent, nu am nicio relație cu Ionuț și Dragoș, eu nu îi consider frații mei. Eu sunt Ionuț Petrescu și atât”, a declarat acesta pentru Click!

Citește și: Idilă secretă între Ionela Prodan și Ion Dolănescu? O vrăjitoare celebră face mărturisiri surprinzătoare. „A venit să îi fac descântece”

Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu, despre scandalul pe averea tatălui
Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu, despre scandalul pe averea tatălui

Dragoș Dolănescu, despre moartea tatălui său

Au trecut 14 ani de la moartea lui Ion Dolănesc, însă Dragoș, unul dintre fiii artistului, mărturisește că încă își visează tatăl, însă nu atât de mult pe cât și-ar dori. Atunci când părintele îi apare în vise, îi adresează fiului său cuvinte de alinare, lucru care îl face să treacă mai ușor peste despărțirea grea și viața de zi cu zi.

„Nu îl mai visez. De fapt, nu îl visez așa de mult pe cât mi-am dorit, dar îl visez când am nevoie, în momentele grele din viața mea. În ultimii 14 ani, de câte ori l-am visat, mi-a spus cuvinte de alinare. Și acest lucru mă ajută, trebuie să recunosc. Mă ajută foarte mult sufletește, să pot să trec peste greutățile vieții. Ca oricare om, și eu am problemele mele’, a mai declarat, Dragoș Dolănescu, pentru Viva.ro.

Citește și: Ultima mare iubire a lui Ion Dolănescu i-a făcut parastas de 14 ani, cu sarmale, în Costa Rica. Dragoș Dolănescu: „Sper să ajung şi în România” Exclusiv FOTO

Fiul cel mic al cântărețului își amintește că și-a văzut tatăl pentru ultima oară cu două săptămâni înainte ca Ion Dolănescu să treacă în neființă, atunci când i-a cerut să îl binecuvânteze, înainte ca acesta să plece din România.

Urmăriți Impact.ro și pe