Idilă secretă între Ionela Prodan și Ion Dolănescu? O vrăjitoare celebră face mărturisiri surprinzătoare. „A venit să îi fac descântece”

Badea Violeta 07.03.2023, 13:02

Ionela Prodan și Ion Dolănescu au fost doi dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară de la noi din țară. Ba, mai mult de atât, cei doi au și colaborat împreună. Totodată, s-a zvonit că între cei doi artiști ar fi existat ceva mai mult decât o relație de prietenie. Dar cât adevăr este în această poveste? Iată ce mărturisiri a făcut, de curând, o vrăjitoare celebră!

Vrăjitoarea Brățara, detalii despre presupusa relaţie dintre Ionela Prodan și Ion Dolănescu

Ionela Prodan și Ion Dolănescu au fost, fără dar și poate, doi dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică populară de la noi din țară. Cei doi artiști au fost extrem de îndrăgiți, având mii de fani în toate colțurile țării.

Pierderea lor a lăsat în urmă un gol imens, o durere nemărginită în inimile tuturor celor care i-au cunoscut, dar și o întrebare care va rămâne fără răspuns. S-au iubit sau nu cei doi interpreți?

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, vrăjitoarea Brățara, celebră încă de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, a făcut dezvăluiri despre idilă secretă dintre Ionela Prodan și Ion Dolănescu.

Aceasta a mărturisit că interpreta și-ar fi dorit să rămână pentru totdeauna cu Ion Dolănescu. Însă, practicanta magiei i-ar fi spus că inima cântărețului este la Maria Ciobanu.

„Asta de s-a despărțit acum de fotbalist, Prodan. Mama ei a fost la mine, a lui Prodan. Mama ei a venit să îi fac descântece pentru Dolănescu, da? Se pusese în dragoste cu Dolănescu, Dumnezeu să o ierte!

I-am făcut eu acum, dar nu va rămâne niciunul cu el, până la urmă se despart. Pe Maria Ciobanu nu o va uita niciodată.”, a spus Vrăjitoarea Brățara pentru Kanal D online.

Citește și Anamaria Prodan sare în apărarea lui Andrew Tate. Ce mesaj i-a transmis bărbatul din spatele gratiilor drept mulțumire!

Ion Dolanescu si Ionela Prodan
Ion Dolanescu si Ionela Prodan

„Mama se ceartă cu Dolănescu”

În trecut, Anamaria Prodan, fiica celebrei cântărețe, dezvăluia că între mama ei şi Ion Dolănescu a existat un adevărat scandal. Regretații artiști s-ar fi certat de la nişte flori.

Ion Dolănescu ar fi fost nemulțumit de faptul că artista, fiind femeie, ar fi primit tot timpul florile mai prețioase, cum ar fi trandafirii. În schimb, acesta s-ar fi ales cu crizantemele sau garoafele.

La un moment dat, artistul chiar ar fi răbufnit și i-ar fi spus colegei sale de scenă: „Băi, da stai. Suntem cuplu. Lasă-mi şi mie să duc acasă florile astea”. Ulterior, cei doi nu și-ar mai fi vorbit.

„Scandalul cu Ion Dolănescu, neştiut de nimeni… Sunt lucruri pe care eu le-am trăit. Mama se ceartă cu Dolănescu de la camionul cu flori. Să vezi doi artişti care se ceartă pe nişte flori e foarte funny. De la o chestie de asta, nu au mai vorbit ani de zile”, povestea, în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan.

Citește și Anamaria Prodan este dispusă să treacă peste tot scandalul cu Laurențiu Reghecampf. „Așteptăm să vină acasă oricând”!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...