Fiul lui Gică Popescu, luat în colimator de Gică Hagi. Nu a mai ținut cont că sunt rude. „Tu nu auzi?”

Mihnea Tălău 11.01.2023, 16:08
Fiul lui Gică Popescu, luat în colimator de Gică Hagi. Nu a mai ținut cont că sunt rude. „Tu nu auzi?”

Cu toate că Farul Constanța s-a impus categoric 4-1 în fața celor de la FC Argeș, managerul constănțenilor, Gică Hagi, s-a arătat nemulțumit de jocul prestat, în amicalul de marți, de unii dintre jucătorii săi. În colimator a fost luat chiar și nepotul său, Nicolas, fiul lui Gică Popescu.

Hagi și-a luat nepotul în colimator

După șase luni petrecute la FC Voluntari, timp în care a jucat doar patru meciuri, Nicholas Popescu, s-a reîntors la Farul și a fost folosit de Hagi în amicalul cu FC Argeș.

Vulcanic cum îl știm, antrenorul ”marinarilor” nu a stat o clipă locului. El a țipat în permanență la elevii săi, printre ”remarcați” fiind Louis Munteanu, Alexi Pitu, dar și nepotul său Nico, scrie digisport.ro.

„Popescu, aleargă! Băi Nico, aleargă, bă Nico aleargă! Bă tu nu stai pe direcția mingii, aleargă tu nu auzi?”, a strigat Gică Hagi, de la marginea terenului spre fiul lui Gică Popescu.

Nu de puține ori, atunci când au jucat bine, Hagi și-a lăudat jucătorii.

Ce spune Nicholas Popescu despre revenirea la Farul Constanța

Nicholas Popescu s-a întors de la Voluntari, unde potrivit spuselor sale nu a fost o experiență foarte reușită. El a declarat că este mulțumit că s-a întors la Farul și că concurența nu îl sperie.

”Sunt fericit, m-am întors acasă cu gândul de a evolua. Am avut o experienţă nu atât de reuşită la Voluntari, însă este în trecut şi vreau să muncesc aici, să îmi câştig locul să joc pentru această echipă.

În vară am luat o decizie pe care eu mi-am asumat-o, nu am fost împins de la spate de nimeni. Din contra, toată lumea a fost surprinsă.

Poate am greşit, poate nu. Nu regret nimic. Sunt bucuros că am reuşit să mă întorc acasă la echipa care m-a crescut şi sper să joc aici. Ştiu că este concurenţă mare, mereu a fost aşa la Farul. Însă mie îmi place concurenţa, cred foarte mult în mine şi sper să mi se ofere şanse să arăt ce pot.

Nu vreau să vorbesc foarte mult despre Voluntari, poate o să vină şi vremea când o să spun mai multe. Deocamdată nu cred că sunt în măsură să spun. Eu consider că m-am pregătit foarte bine şi de fiecare dată când mi s-a dat şansa am intrat cu tupeu, am făcut-o bine. Mai departe, nu ştiu de ce nu am primit şanse.

Da, m-am sfătuit cu tata, cu toată lumea, cu cei din jur. Cred că este cel mai bun lucru pentru mine. Nu mă uit în spate, sunt din nou la echipa care m-a crescut şi sper să dau randament pe viitor”, a afirmat Nicolas Popescu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...