Ce pretenții are Gică Hagi de la copiii săi. Fiica lui a rămas uimită când i-a mărturisit ce vrea să facă pentru el la bătrânețe

Ana Anitoiu 11.10.2022, 13:08
Ce pretenții are Gică Hagi de la copiii săi. Fiica lui a rămas uimită când i-a mărturisit ce vrea să facă pentru el la bătrânețe

Gică Hagi a dezvăluit ce pretenții are de la copiii săi, Kira, în vârstă de 26 de ani, și Ianis, cu trei ani mai tânăr. Fiica lui a rămas uimită când „Regele” i-a mărturisit ce vrea să facă pentru el la bătrânețe.

Ce le-a cerut Gică Hagi copiilor lui

Gică Hagi a spus că are pretenția ca la bătrânețe, cei doi copii ai lui să îi plătească toate mesele și concediile, ba chiar că Ianis și Kira sunt obligați să facă acest lucru.

„Depinde cum i-ai educat de mici. Eu am împărtășit cu ei asta și cred că au fost de acord. Pentru că și noi când vom ajunge la o vârstă mai înaintată, cineva va trebui să aibă grijă de noi, așa cum și noi am avut grijă de ei. De aceea eu cred că nu au uitat și vor face așa”, a spus Gheorghe Hagi.

Ce pretentii are Gica Hagi de la copiii sai
Gica Hagi si cei doi copii ai sai, Ianis si Kira

Cum a reacționat fiica lui Gică Hagi

Intrată în direct prin telefon în cadrul podcastului „Da Bravo” la care a fost invitat Gheorghe Hagi, Kira a fost întrebată pentru ce îi este recunoscătoare tatălui său.

„Pentru foarte multe lucruri îi sunt recunoscătoare, dar vă spun doar unul. Îi sunt foarte recunoscătoare că m-a susținut în a-mi alege profesia, să fac ce-mi place, și îi mulțumesc din suflet pentru asta. O să facem echipă eu și Ianis și o să-l ajutăm cum putem.”, a spus Kira Hagi.

„Ai zis bine, tati, împreună. Găsiți voi resurse. Până atunci produceți mult.”, a spus, la rândul lui, Gheorghe Hagi, zâmbind.

În ce film va putea fi văzută Kira Hagi

Absolventă a Academiei de Film de la New York, Kira Hagi a debutat în actorie în anul 2014, în scurtmetrajul „Bucureşti, te iubesc!”. În curând, va putea fi văzută în filmul „Enescu – Geniul și Prințesa”, în care interpretează rolul prințesei Alice Cantacuzino. Lungmetrajul ar urma să fie lansat în cea de-a doua jumătate a anului 2023.

Kira Hagi a debutat pe marile ecrane ale cinematografiei românești în anul 2019, în filmul „Între chin și amin”, despre experimentul Pitești. Fratele ei, Ianis Hagi, care a suferit o accidentare, este jucător al echipei Rangers și al echipei naționale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...