Finala Survivor România 2022. Alexandru Delea e marele câştigător al sezonului

Badea Violeta 01.06.2022, 00:30
Finala Survivor România 2022. Alexandru Delea e marele câştigător al sezonului

Finala Survivor România 2022 are loc marți, 31 mai, la Pro TV. Elena Chiriac, Ionuț Popa și Alex Delea vor lupta cu îndârjire pentru a demonstra ca fiecare dintre ei merită să câștige marele premiu în valoare de 100.000 de euro și să ridice deasupra capului trofeul celui mai îndrăgit reality show de la noi din țară. Iată cine e marele câștigător al sezonului acesta!

Cine a câștigat Survivor România 2022

UPDATE, ora 00:30 – ALEXANDRU DELEA a câștigat Survivor România 2022. Concurentul a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

UPDATE, ora 23:08 – Concurentul care i se alătură lui Alex Delea în lupta pentru trofeul Survivor România 2022 este Elena Chiriac.

UPDATE, ora 22:20 – Alex Delea este primul finalist Survivor România 2022. Ionuț Popa și Elena Chiriac intră prima sesiune de voturi.

În această seară, de la ora 20:30, la Pro TV,  trei concurenți se vor întrece pentru titlul de Survivor. În ultimul joc de individuale, cei care pierd imunitatea se vor confrunta în marea finală, în fața telespectatorilor. Doar doi vor intra în duelul final al voturilor.

La fel ca și în sezonale trecute, marele câștigător al competiției din Republica Dominicană va fi ales prin SMS-uri. Astfel, fanii concurenților rămași în cursa pentru marele trofeu vor avea șansa de a-și susține favoritul printr-un mesaj text.

Publicul va putea transmite un SMS cu numele preferatului său la numărul 1264 , valabil în rețelele Vodafone, Orange, Telekom Mobile si Digi, doar după ce moderatorul emisiunii, Daniel Pavel, va da „START VOT”. Tariful unui SMS este de 0,48 euro (TVA inclus).

După ce vor transmite votul pentru a-și susține concurentul favorit, telespectatorii vor primi confirmarea printr-un mesaj pe telefonul lor mobil, asigurându-i că plata s-a efectuat și votul s-a contorizat.

Alex Delea
Alex Delea

Emoțiile au fost la cote maxime în semifinala competiției

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Survivor România 2022. Astăzi, 31 mai, aceștia vor afla numele marelui câștigător. Elena Chiriac, Ionuț Popa și Alex Delea sunt cei trei concurenți care au rămas în cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro, dar înainte de a ajunge aici, aceștia au trecut prin emoții incredibile. În semifinala de aseară, 30 mai, Alexandru Nedelcu a pierdut șansa de a pune mâna pe marele premiu.

„De când am venit aici, am strâns din dinți de durere la fiecare pas. De când mă știu, oamenii m-au subestimat. Am făcut un sport de bărbați, am reușit să fac și modeling. Am reușit să ajung la competiții, să lupt cu bărbații și să câștig. Am ajuns aici, pentru că am încredere 100% că pot. Pot doar să sper ca oamenii să creadă în mine cum am crezut și eu”, a spus Elena Chiriac, în semifinala Survivor România.

„Am foarte mari emoții. M-am gândit de la începu că voi ajunge foarte departe. Le mulțumesc celor de acasă pentru că am fost salvat de patru ori. Îmi aduc aminte primele trasee, a fost destul de ușor. Până la individuale am dat totul pe traseu. Am doar două meciuri în care n-am adus niciun punct. În rest, am fost cel mai constant jucător, zic eu”, a spus Ionuț Popa, în aceeași fază a competiției.

„Pentru mine, este cel mai tensionat consiliu de când sunt la Survirvor. Tot ce se întâmplă aici este stratosferic! Sunt foarte curios cu cine voi merge mai departe pe ultimul traseu. Eu sunt safe, dar sunt foarte curios cu cine voi merge mai departe, cine sunt cei doi”, a spus și Alex Delea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...