Fina Angelei Similea a urcat pe scenă și a cucerit pe toată lumea la X Factor. Fata cu voce de aur, dezvăluiri despre nașa ei

Iancu Andreea 15.11.2020, 10:06
Fina Angelei Similea a urcat pe scenă și a cucerit pe toată lumea la X Factor. Fata cu voce de aur, dezvăluiri despre nașa ei

Dovada că uneori talentul vine din familie este clară, dar nimeni nu s-ar fi gândit că fina Angelei Similea are o voce de aur. Fata a urcat pe scena de la X Factor și a cucerit publicul și juriul deopotrivă. Totuși, competițiile muzicale nu îi sunt străine tinerei în vârstă de 14 ani.

Cum a reușit fina Angelei Similea să impresioneze la X Factor

Ediția de vineri, 13 noiembrie, a show-ului de talente X Factor a avut parte de o surpriză. Pe scena competiției muzicale a urcat chiar fina Angelei Similea. Tânăra are 14 ani și se bucură să o aibă aproape pe celebra artistă. Numele adolescentei este Ilinca Dinu și a reușit să uimească prin vocea sa întreaga audiență. Ea a venit însoțită în culise de părinții săi și de sora mai mică. În ciuda emoțiilor celor dragi, Ilinca a povestit că nu este străină de competiție.

Adolescenta a participat în trecut la Festivalul New Wave din Rusia, unde a avut ocazia să cânte în fața a peste 10.000 de oameni. Deși are o vârstă fragedă, talentul este indiscutabil. Iar pasiunea pentru muzică a dezvoltat-o datorită Angelei Similea. Nașa sa a încurajat-o să cânte încă de micuță. Și se pare că a făcut foarte bine. Concurenta a primit numai cuvinte de laudă din partea juraților.

“Pentru vârsta ta ai un super potențial. O voce ca a ta nu poate sta acasă.”, i-a spus Ștefan Bănică Jr. în timpul jurizării.

Pentru că la finalul prestației sale a primit 2 de „DA” și un „NU” din partea lui Florin Ristei, tânăra a intrat pe lista de așteptare pentru bootcamp.

Ce mărturisește Ilinca despre nașa sa

Tânăra, în vârstă de 14 ani, a povestit în cadrul unui proiect școlar cum a ajuns să îndrăgească muzica. Ilinca a mărturisit că Angela Similea, nașa sa, i-ar îndrumat pașii încă de când se afla în burtica mamei.

„Nașa mea este Angela Similea. Ea este o mare cântăreață a României. S-a născut într-o familie destul de săracă, dar, fiindcă a muncit foarte mult, a ajuns renumită.
Pentru a-și câștiga pâinea, a urmat cursuri de canto. Și-a început cariera în 1970. A participat la multe concursuri, la care a obținut numeroase premii. A lansat peste două sute de albume și are peste o mie de piese.

Într-o zi, când mama era însărcinată cu mine, a venit la ea. Era anul 2005 și chiar înainte cu o zi, nașa lansase albumul Lumea mea. A pus mâna pe burta mamei și a spus: Fetița pe care o porți va fi o cântăreață. Când aveam doi ani, îi cântam piesele. Cred că sunt singura persoană de pe Pământ care are toate CD-urile ei. S-au stricat de atâta ascultat”, a povestit Ilinca în cadrul proiectului școlar „Familii de Poveste”.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...