Filmul de pe Netflix care bate record după record. Abia a fost lansat, dar face furori

Beatrice Dumitru 22.05.2023, 21:15
Filmul de pe Netflix care bate record după record. Abia a fost lansat, dar face furori

Vizionarea unui film reușit este întotdeauna o alegere bună pentru a te relaxa. Poți merge la cinematograf cu prietenii sau te poți uita singur acasă. Oricum ar fi, este o formă de divertisment foarte populară în lumea noastră de astăzi. Și dacă ai timp să vezi un film te poți uita pe  Netflix la producția care a bătut record după record,la doar câteva zile de la lansare. Iată care este filmul lunii mai pe platforma de streaming.

Filmul lunii mai pe Netflix

Pelicula lansată pe 12 mai pe Netflix este cea mai vizionată producție din România. Este un thriller de suspans, cu acțiuni menite să-ți mențină atenția constantă, iar cei care l-au urmărit cu siguranță nu au regretat orele petrecute în fața televizorului. Acesta a fost unul dintre cele mai așteptate filme Netflix din 2023.

Producția „The Mother“, cu Jennifer Lopez în rolul principal, i-a cucerit pe abonații români și nu numai. Thrillerul de acțiune american din anul 2023 este regizat de Niki Caro, iar distribuția îi mai include pe Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci și Gael García Berna.

Filmul de pe Netflix care bate record după record. Abia a fost lansat, dar face furori
Jennifer Lopez, protagonista peliculei „The Mother”.

Ce rol interpretează Jennifer Lopez

Actrița americană în vârstă de 53 de ani interpretează rolul unei femei cu pregătire militară – o fostă lunetistă – care a devenit intermediar pe piața neagră de arme. Personajul ei nu are o identitate, un nume, este numită, generic, The Mother. Îl trădează pe tatăl copiilor ei și foștii parteneri de afacere pentru a deveni informatoare FBI.

Ea aduce pe lume o fetiță, care va fi crescută într-o familie adoptivă, iar personajul lui Jennifer Lopez duce o viață ascunsă. Însă vechii ei dușmani află, iar fetița de 12 ani devine ținta lor, pentru ca mama ei să iasă din ascunzătoare.

Într-o carieră cinematografică care se întinde pe 25 de ani, Jennifer Lopez nu a avut niciodată rolul principal într-un film de acțiune de categorie B. Totuși, este un film de acțiune marca Netflix, ceea ce înseamnă că are o anumită ambiție adăugată în toată această „tocan㔓, a scris criticul de film Owen Gleiberman, în Variety.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...