Filme de Crăciun 2023 pe Netflix. Cele mai bune producții pe care le poți viziona singur sau cu familia

Emanuela Pană 28.11.2023, 15:00
Filme de Crăciun 2023 pe Netflix. Cele mai bune producții pe care le poți viziona singur sau cu familia

Crăciunul este momentul anului când tradițiile se împletesc cu bucuria revederii cu cei dragi, iar filmele de Crăciun au devenit o parte integrală a acestei sărbători. În 2023, Netflix continuă să-și extindă colecția cu filme festive care promit să aducă spiritul Crăciunului în casele abonaților săi. De la povești clasice la comedii moderne și drame emoționante, selecția din acest an oferă ceva pentru fiecare membru al familiei. Vezi filme de Crăciun 2023 pe Netflix.  

Filme de Crăciun 2023 pe Netflix  

Sărbătoarea Crăciunului este un moment magic, iar filmele tematice contribuie semnificativ la crearea atmosferei festive. În 2023, abonații Netflix din România se pot bucura de o selecție variată de filme de Crăciun, de la comedii până la povești emoționante.

Fie că ești în căutarea unui film pentru o seară relaxantă în familie sau a unei comedii excepționale, oferta Netflix are tot ce-ți dorești. Așadar, iată lista noastră de filme de Crăciun 2023 pe Netflix: 

Best. Christmas. Ever. 

”Best. Christmas. Ever.” este un film de Crăciun plin de căldură și umor, care urmărește povestea unei familii extinse care se străduiește să creeze cele mai frumoase sărbători de iarnă. În încercarea lor de a avea un Crăciun perfect, membrii familiei se confruntă cu o serie de peripeții comice și neașteptate, care în cele din urmă îi aduc mai aproape unii de alții. 

The Christmas Chronicles  

”The Christmas Chronicles” este o producție captivantă și plină de aventură, care îi are în centru pe doi frați curajoși, Kate și Teddy Pierce. Aceștia plănuiesc să-l surprindă pe camera video pe Moș Crăciun, dar planul lor ia o întorsătură neașteptată, ducându-i într-o aventură extraordinară. Ei ajung să-l ajute pe Moș Crăciun să salveze Crăciunul, traversând o serie de peripeții magice și emoționante. 

Filme de Craciun 2023 pe Netflix 
Filme de Craciun 2023 pe Netflix

Filme de Crăciun 2023 pe Netflix: The Princess Switch 

”The Princess Switch” este un film romantic și plin de farmec, centrat pe povestea lui Stacy, o brutăreasă obișnuită, care descoperă că seamănă izbitor cu o ducesă. Când cele două se întâlnesc întâmplător, decid să facă schimb de locuri înainte de Crăciun. Acest schimb conduce la o serie de întâmplări amuzante și momente romantice neașteptate, pe măsură ce fiecare dintre ele se adaptează la viața celeilalte. 

Citește și: Filme de Crăciun 2022. Peliculele pe care nu trebuie să le ratezi de sărbători

Falling for Christmas  

”Falling for Christmas” este un film romantic de Crăciun, care urmărește povestea lui Sierra, o moștenitoare răsfățată care suferă un accident de schi și își pierde memoria. Ea este salvată și îngrijită de Jake, un văduv care deține o pensiune mică. Pe măsură ce Crăciunul se apropie, Sierra începe să descopere bucuria simplității și a valorilor autentice, îndrăgostindu-se treptat de stilul de viață modest și de Jake.  

Single All the Way 

”Single All the Way” este un film de Crăciun care abordează tema dragostei și a relațiilor moderne într-un mod plin de umor și căldură. Povestea se concentrează pe Peter, un tip căruia îi plac bărbații care, obosit să fie mereu singur de sărbători, își convinge cel mai bun prieten să se prezinte drept partenerul său în timpul vizitei la familia sa de Crăciun. Planul lor, însă, ia o întorsătură neașteptată când familia lui Peter începe să-l împingă către o întâlnire aranjată.  

Filme de Crăciun 2023 pe Netflix: Holidate 

”Holidate” urmărește povestea a doi străini, Sloane și Jackson, care sunt sătui de ”povara” de a fi singuri la evenimentele familiale. Ei decid să devină ”holidates” – însoțitori unul pentru celălalt la diferite sărbători pe tot parcursul anului, fără nicio implicare romantică. Pe măsură ce se aventurează împreună prin fiecare sărbătoare, de la Crăciun la Ziua Îndrăgostiților, Sloane și Jackson încep să dezvolte sentimente unul pentru celălalt. 

Vezi și: 10 filme de Crăciun pe care să le vezi pe Netflix începând de azi

A Castle for Christmas  

”A Castle for Christmas” este un film de Crăciun care spune povestea lui Sophie, o scriitoare de succes care călătorește în Scoția pentru a scăpa de scandalul recent din cariera sa. Acolo, ea se îndrăgostește de un castel și decide să-l cumpere, dar se lovește de rezistența proprietarului, Ducele de Dunbar. Pe măsură ce încearcă să ajungă la un acord, între ei se dezvoltă o legătură neașteptată, transformând inițiala lor antipatie într-o poveste de dragoste surprinzătoare și plină de căldură.  

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...