Filme de Crăciun 2022. Peliculele pe care nu trebuie să le ratezi de sărbători

Cazacu Alexandru 21.11.2022, 18:47
Filme de Crăciun 2022. Peliculele pe care nu trebuie să le ratezi de sărbători

Iată că nu mai este mult până la Crăciun, iar perioada sărbătorilor de iarnă este perfectă pentru a viziona câteva producții celebre. Tocmai de aceea, noi v-am pregătit o listă cu unele dintre cele mai bune filme de Crăciun 2022. Printre recomandările prezentate în rândurile de mai jos veți găsi atât titluri mai noi, dar și producții clasice, care te vor surprinde într-un mod plăcut în această perioadă.

Filme de Crăciun 2022. Ce să vezi în preajma sărbătorilor

Luna decembrie se apropie rapid, iar asta înseamnă se apropie vremea colindelor și a serilor liniștite în familie. Dacă vreți să vă delectați cu spiritul sărbătorilor de iarnă, noi vă sugerăm să vizionați cel puțin unul dintre aceste filme de Crăciun 2022. Unele sunt mai vechi și nostalgice, iar altele sunt mai recente și pline de aventuri.

Titlurile din lista noastră caută să ofere clipe frumoase și relaxante alături de familie și prieteni în preajma sărbătorilor, fiind adevărate capodopere cinematografice. Recomandările sunt destul de multe, așa că sigur vei găsi cel puțin un film care să-ți placă.

Jingle All the Way (1996)

Acest film te va face să râzi cu gura până la urechi. În distribuție îi vei găsi pe Arnold Schwarzenegger, Rita Wilson, Sinbad și Phil Hartman. Filmul prezintă povestea unui tată dependent de muncă Howard (Schwarzenegger) care își dezamăgește în mod constant familia. Cu toate acestea, când fiul său Jamie își dorește pentru Crăciun o jucărie super populară, Howard pleacă într-o misiune epică pentru a-i împlini dorința.

Filme de Crăciun 2022 – The Polar Express

Această animație este, de asemenea, perfectă pentru a fi vizionată în perioada sărbătorilor de iarnă. În Ajunul Crăciunului, un băiețel pornește într-o aventură magică către Polul Nord cu Polar Express. În această călătorie incredibilă el învață despre prietenie, curaj și spiritul Crăciunului.

Seria „Singur acasă”

Din lista noastră cu filme de Crăciun nu putea să lipsească nici „Home Alone” (Singur acasă). De sărbători, familia McCallister pleacă de la Chicago la Paris, lăsându-l accidental acasă pe fiul lor de 8 ani. La un moment dat, acesta va fi nevoit să apere casa împotriva unei perechi de bandiți.

Elf

Pur și simplu nu este Crăciun până când Will Ferrell nu își îmbracă tunica verde de elf și pornește pe străzile orașului New York. Îmbrăcat în Elf și plin de spirit, el pleacă în căutarea tatălui său biologic înstrăinat. Dacă îl va găsi până la urmă, puteți afla doar vizionând acest minunat film.

The Christmas Chronicles (Cronicile Crăciunului)

Aceasta este povestea fraților Kate și Teddy Pierce, al căror plan de Ajunul Crăciunului este de a-l surprinde pe Moș Crăciun cu o cameră de filmat. Cu toate acestea, ei vor avea parte de o călătorie neașteptată la care majoritatea copiilor ar putea visa.

Filme de Crăciun 2022
Filme de Crăciun 2022. Ce să vizionezi de sărbători

Filme de Crăciun 2022 – All I Want for Christmas

Deși este o producție mai veche, cu siguranță își merită locul printre cele mai frumoase filme de Crăciun. O poveste incredibilă despre doi frați care pregătesc o capcană elaborată pentru părinții lor timpul sărbătorii de Crăciun. Tot ce își doresc copiii este să reîntregească familia.

Jack Frost

Michael Keaton joacă rolul unui tată care nu își poate ține promisiunile. Din nefericire, el este ucis într-un accident de mașină. Un an mai târziu, se întoarce ca un om de zăpadă care are ultima șansă să îndrepte lucrurile cu fiul său înainte să dispară pentru totdeauna.

A Boy Called Christmas

Nikolas, un băiat obișnuit, pornește într-o aventură extraordinară în nordul înzăpezit în căutarea tatălui său, care a plecat să caute satul legendar al elfilor, Elfhelm. Luând cu el un ren numit Blitzen și un șoricel, Nikolas urmează să își întâlnească destinul în această poveste magică, comică și emoționantă.

Filme de Crăciun 2022 – The Holiday

Kate Winslet și Cameron Diaz sunt două femei care nu prea au noroc în dragoste și decid să facă schimb de locuințe (în țări diferite). Ulterior, ele se îndrăgostesc de doi localnici, Graham (Jude Law) și Miles (Jack Black). Replici amuzante, situații nemaipomenite și povești de iubire care apar în cele mai neașteptate momente.

Bad Santa

Billy Bob Thornton dă năvală în această comedie neagră despre un escroc îmbrăcat în Moș Crăciun. Dezgustător și mai tot timpul beat, el iese să jefuiască magazine în Ajunul Crăciunului împreună cu micul său elf, Marcus (Tony Cox).

Ce mai poți viziona în perioada Crăciunului

Lista noastră cu filme de Crăciun nu se termină aici. Iată ce mai poți viziona în perioada sărbătorilor de iarnă:

  • Klaus (2019)
  • The Nightmare Before Christmas (1993)
  • Carol (2015)
  • Die Hard (1998)
  • Little Women (1994)
  • Arthur Christmas (2011)
  • A Christmas Story (1983)
  • Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020)
  • Gremlins (1984)
  • A Christmas Tale (2008)
  • Happiest Season (2020)
  • While You Where Sleeping (1995)
  • The Man Who Invented Christmas (2017)
  • Happy Christmas (2014)
  • The Santa Clause (1994)
  • How the Grinch Stole Christmas (1967)
  • The Year Without Santa Claus (1974)
  • 8-Bit Christmas (2021)
  • Let it Snow (2019)
  • LastTrain To Christmas (2021).
Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...