Fiica unui antrenor din Premier League, imagini de senzație pe internet. Tânăra face ravagii cu fiecare apariție. GALERIE FOTO

Stan Filon 17.09.2022, 10:47

Fiica unui antrenor din Premier League a postat imagini de senzație pe internet! Numărul său de fani a explodat pur și simplu, iar fanii săi nu se mai opresc din complimente. Vorbim despre fiica lui Pep Guardiola. Maria, în vârstă de 21 de ani, este o tânără superbă și nu se sfiește să reamintească asta tuturor. Fiica antrenorului legendar postează pe Instagram fotografii din ce în ce mai îndrăznețe!

Fiica unui antrenor din Premier League, imagini de senzație pe internet

Așadar, fiica lui Pep Guradiola încinge internetul cu fiecare fotografie pe care o postează pe rețelele sociale. Maria Guardiola are 21 de ani și este o tânără foarte frumoasă. A fost înzestrată de mama natură cu forme foarte apreciate de toți următorii săi de pe rețelele sociale.

Recent, fiica managerului de la Manchester City a postat un clip de doar două secunde pe Instagram, care s-a viralizat. A fost văzut de peste 20.000 de ori, în doar câteva ore, iar fanii săi au lăsat comentarii pline de admirație. Numărul de urmăritori ai Mariei crește de la o zi, la alta. A ajuns acum la 387 de mii de fani, iar numărul lor este în plină ascensiune, la fel ca popularitatea tinerei. Maria Guardiola îi răsplătește pe următorii săi cu fotografii din ce în ce mai îndrăznețe.

Atrasă de fotbaliști

Tatăl său este considerat unul dintre cei mai buni antrenori din istoria fotbalului, însă fiica nu este pasionată de niciun sport. Stă cât mai departe de sport, chiar dacă arată fenomenal. Cu toate acestea, a mai fost văzută la meciurile echipei antrenate de tatăl său. A fost surprinsă inclusiv la petrecerea de titlu a lui Manchester City de primăvara trecută.

Chiar dacă nu este interesată de sport, se pare că Maria este atrasă de fotbaliști. Anul trecut, tabloidele din Marea Britanie scriau despre o posibilă relație pe care Maria Guardiola ar fi avut-o cu Dele Alli, starul lui Tottenham. Cei doi ar fi fost surprinși sărutându-se pasional într-un club de fițe din Londra. Momentan, nu se cunosc date despre situația sa amoroasă. Pep Guardiola și soția Christina Serra mai au doi copii, pe Marius (19 ani) și pe Valentina (14 ani).

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...