Fiica soților Andra și Cătălin Măruță și-a decis viitorul. “E hotărâtă să facă asta!”

Elena Avramescu 08.09.2020, 13:17
Fiica soților Andra și Cătălin Măruță și-a decis viitorul. “E hotărâtă să facă asta!”

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe și vedete de la noi din țară, astfel că și copiii ei, Eva și David au fost puși în lumina reflectoarelor de mici, fiindcă fanii artistei au vrut să fie mereu la curent cu ce se întâmplă în viețile lor, iar Andra nu i-a dezamăgit.

Fiica soților Andra și Cătălin Măruță și-a decis viitorul

În urmă cu scurt timp, Andra a fost prezentă în cadrul unui eveniment restrâns, unde a vorbit pentru Unica despre cariera sa, viața din prezent în contextul pandemiei cu noul Coronavirus, dar și despre activitățile preferate ale copiiilor săi, David (9 ani) și Eva (5 ani).

În acest sens, Andra a mărturisit că cei mici s-au hotărât deja ce cariere vor să urmeze și sunt deciși să meargă până la capăt:

“Eva și David sunt hotărâți că asta vor să facă!” a spus Andra, mândră de copiii ei.

A început prin a spune activitatea favorită a Evei, și anume vlogging-ul, fiindcă îi place să filmeze toată ziua.

Fiica sotilor Andra si Catalin Maruta si-a decis viitorul
Eva, fiica sotilor Andra si Catalin Maruta si-a decis viitorul

“Eva Măruță este hotărâtă să facă asta!”

“Ea filmează în fiecare zi, stați puțin. Se trezește, și primul lucru pe care-l face este să se filmeze. Zice: Vlog pe care nu-l postăm, nu postăm chiar orice filmează ea. Dar este la fel de energică și cum să spun, hotărâtă că asta vrea să facă, si ea și David” a spus Andra, potrivit sursei citate.

Artista a spus că pe David l-ar interesa mai mult zona de gaming, de care este foarte fascinat, având deja și un idol în acest domeniu:

“Ei sunt hotărâți că asta vor, dar David vrea să fie și gamer. A văzut el ceva pe Youtube, un gamer super apreciat și care a câștigat..nu știu să zic exact, nu mă pricep, dar eu îl susțin. E normal acum, suntem în perioada în care încercăm tot felul de lucruri” a mai spus aceasta.

În plus, Andra a mai mărturisit că atât ea, cât și Cătălin , îi susțin necondiționat și îi lasă să încerce orice, până o să găsească ceva care să li se potrivească.

..a fost la 2-3 ore. ..am încercat și asta, nu i-a plăcut, a învățat să numere până la zece și gata, asta a fost tot. Încercăm până găsim drumul potrivit pentru el, și drumul ei în același timp, că nah, suntem pentru amândoi copiii acolo cu sufletul și cu tot ce au nevoie.”

Urmăriți Impact.ro și pe