Fiica lui Marius Lăcătuș este de o frumusețe zdrobitoare. Va interpreta un personaj savuros în serialul Adela, de la Antena 1. Cum arată acum FOTO

Stan Filon / 24.10.2020, 14:15

Fiica lui Marius Lăcătuș își va face debutul pe micul ecran, după ce a fost cooptată în echipa serialului Adela, care va fi difuzat la Antena 1. Alexandra Dominique Lăcătuș este foarte bucuroasă că i s-a oferit ocazia să joace alături de atâția actori cu experiență.

Fiica lui Marius Lăcătuș, Alexandra Dominique, s-a alăturat echipei serialului Adela

Fiica lui Marius Lăcătuș, fosta legendă a Stelei, a absolvit Facultatea de Arte Dramatice de la Madrid și va da viață personajului Tania în serialul Adela, potrivit Libertatea.ro. Tania este secretara lui Paul Andronic, deținătorul unui imperiu media.

”Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Dominique Lăcătuş, conform sursei citate.

Fiica lui Marius Lacatus va juca in serialul Adela
Fiica lui Marius Lacatus va juca in serialul Adela

Filmările la noul serial Antena 1 sunt în toi

Alexandra Dominique Lăcătuș este singura fiică a lui Marius Lăcătuș, cel mai titrat jucător din istoria Stelei. Ea a fost înfiată în 2000, pe când avea 5 ani, a locuit în Spania, alături de părinți, și a absolvit acolo cursurile la Academia de Film din Madrid și se anunță a fi o actriță cu mult potențial.

Echipei s-a alăturat și Elena Mogîldea, care o va juca pe Gia Ruben. Tânăra originară din Republica Moldova este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării şi are deja în palmares proiecte la radio, emisiuni de televiziune în Republica Moldova, dar şi proiecte muzicale.

”Am primit cu mare bucurie vestea că voi face parte din acest proiect minunat. Este pentru prima oară când am un rol într-un serial, fiind un lucru pe care mi l-am dorit de mult timp. Gia, personajul pe care-l interpretez, este o tipă jovială și prietenoasă, dar care ascunde și un caracter profitor. Își neagă proveniența și își dorește să urce pe scara socială prin intrigi și bârfele la care participă. Este o adevărată provocare, ținând cont de faptul că este diferită de Elena din viața reală, dar cu ajutorul echipei de profesioniști care mă înconjoară și prin felul meu de a fi, sunt sigură că Gia va deveni un personaj plăcut de către telespectatorii noului serial!”, declară Elena Mogîldea.

Fimările pentru noul serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI