Fiica lui Irinel Columbeanu e putred de bogată în America. Din ce face bani la 15 ani

Mihnea Tălău 18.04.2023, 10:59
Fiica lui Irinel Columbeanu e putred de bogată în America. Din ce face bani la 15 ani

Irina Columbeanu (15 ani) este elevă în clasa a X-a la un cunoscut liceu din Malibu. În ultimii ani s-a remarcat prin rezultate excepționale la învățătură. Pe lângă școală, ea este implicată în diverse alte proiecte și pune în practică cea mai mare pasiune a sa, de pe urma căruia câștigă și o mulțime de bani.

Bani buni din vânzarea tablourilor

Astfel, Irina pictează încă de la vârsta de cinci ani, atunci când părinții săi au descoperit că este foarte talentată. Mai mult, în urmă cu aproximativ șapte ani, pe când fiica Monicăi locuia încă în România, alături de tatăl său, a avut și primul său vernisaj de pictură, unde a avut expuse zeci de lucrări. Unele, chiar au fost vândute.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a declarat Irinel Columbeanu, tatăl micii artiste.

Doar din vânzarea tablourilor, Irinuca a strâns, atunci, suma de aproximativ 10.000 de euro.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mai spus Irinel Columbeanu, pentru Impact.ro.

Unul dintre tablourile Irinei Columbeanu
Unul dintre tablourile Irinei Columbeanu

Marile pasiuni ale Irinucăi

Și după ce s-a mutat în America, alături de mama sa, ea a continuat să picteze, dar și-a descoperit și pasiunea pentru atletism. În prezent, aceasta participă la competiții sportive și se antrenează câteva ore pe săptămână.

Totodată, Irina este una dintre cele mai bune eleve ale colegiului unde a fost admisă din vara anului trecut.

Recent, ea a a participat alături de alți colegi de-ai săi la un seminar de robotică. Echipele care s-au înscris au avut de construit 20 de roboți care să îi ajute la recuperare pe copiii care suferă de tulburări cerebrale.

Ea vrea să studieze medicina și să devină chirurg cardiotoracic sau neurochirurg.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...