Fiica lui Gigi Becali este însărcinată. Când va deveni bunic patronul FCSB

Diana Radu 15.11.2019, 11:20
Fiica lui Gigi Becali este însărcinată. Când va deveni bunic patronul FCSB

Gigi Becali va deveni pentru prima oară bunic. Fiica sa cea mare, Teodora a rămas însărcinată la doar o lună după ce s-a căsătorit. Patronul FCSB își va strânge în brațe nepotul sau nepoțica în vara anului viitor, atunci când va veni pe lume.

Patronul FCSB devine bunic pentru prima oară în viață. Teodora, fiica sa cea mare a rămas însărcinată

Vestea a fost un adevărat motiv de sărbătoare pentru familia Becali, dar mai ales pentru patronul FCSB care va deveni pentru prima oară bunic. Teodora, fiica cea mare a latifundiarului din Pipera a rămas însărcinată la o lună după ce a făcut nunta cu afaceristul Mihai Mincu.

Nunta a fost un adevărat eveniment care a apărut e prima pagină a mai multor ziare, dar care a fost și subiect principal de discuție pe cele mai importante site-uri din România. Asta pentru că, Gigi Becali a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i asigura fiicei sale, Teodora, nunta mult visată. În acest sens, patronul FCSB a investit sume uriașe în nunta fiicei sale cu Mihai. Mai exact, Gigi Becali ar fi cheltuit în jur de 500 de mii de eruro, iar asta nu e tot. Numai 20.000 de euro a plătit unui alt cuplu de nuntași pentru ca aceștia să-i cedeze o formație de muzicanți pe care și-o dorea și el.

Teodora îl va face pe Gigi Becali bunic
Teodora îl va face pe Gigi Becali bunic

Tinerii căsătoriți au dat vestea cea mare după ce s-au întors din luna de miere

În urma evenimentului, tinerii căsătoriți s-au ales în total cu 1,7 milioane de euro, bani strânşi doar din darul de nuntă primit din partea tuturor invitaţilor prezenţi la nuntă.

După o lună de la marele eveniment, Gigi Becali a primit, la rândul său, un cadou superb din partea mirilor. Patronul celor de la FCSB a aflat că va deveni pentru prima dată bunic, după ce Teodora l-a anunţat că a rămas însărcinată.

Tinerii căsătoriți s-au bucurat din plin de zilele superbe petrecute în luna de miere, în California, apoi pe plajele încântătoare din Bora Bora, iar acum au revenit în ţară, unde le-au dat vestea cea mare membrilor familiei.

Urmăriți Impact.ro și pe