Fiica lui Becali și iubitul ei au câștigat, într-o singură noapte, o sumă fabuloasă cât pentru toată viața. Câți bani le-au lăsat invitații în plic la nuntă

bogdan 14.10.2019, 17:58
Fiica lui Becali și iubitul ei au câștigat, într-o singură noapte, o sumă fabuloasă cât pentru toată viața. Câți bani le-au lăsat invitații în plic la nuntă

Gigi Becali i-a făcut nuntă cu fast fiicei sale, Teodora, nuntă care fără îndoială va fi evenimentul anului 2019 și va rămâne un eveniment de neuitat! Omul de afaceri nu s-a uitat la bani, atunci când a venit vorba de petrecerea fiicei sale. La fel au făcut și invitații, care nu au plecat de la petrecere fără să lase sume fabuloase în plic pentru tinerii miri.

Fiica lui Becali și iubitul ei au câștigat, într-o singură noapte, o sumă fabuloasă. Câți bani le-au pus invitații în plic la nuntă

Ceremonie religioasă, urmată de o nuntă mare pentru fiica lui Gigi Becali, Teodora, în acest weekend! Opulența s-a făcut imediat remarcată, evenimentul fiind unul de neuitat.

Teodora a fost răsfățată de tatăl ei cu tot ce e mai bun și mai frumos, iar invitații au avut și ei grijă să-i lase un cadou consistent tinerei mirese și alesului ei, Mihai.

Se vehiculează că latifundiarul din Pipera și-a pus la adăpost fiica, oferindu-i acesteia și alesului său o sumă uriașă. Acesta le-ar fi oferit cadou de nuntă un milion de euro.

Anamaria Prodan, alături de Gigi Becali. Nu a lipsit de la nuntă sexy impresara
Anamaria Prodan, alături de Gigi Becali

Anamaria Prodan a fost una dintre persoanele invitate care a lăsat o sumă fabuloasă în plic. Conform cancan.ro, ea le-ar fi oferit tinerilor îndrăgostiți peste 10.000 de euro.

Potrivit click.ro, fiica lui Becali și soțul ei ar fi strâns o avere la nuntă, cât să-i ajute să trăiască fericiți toată viața. Astfel, darul pentru cei doi miri ar fi ajuns la 1,7 milioane de euro.

Cătălin Măruță, prezentator la nunta fiicei lui Becali
Cătălin Măruță, prezentator la nunta fiicei lui Becali

Becali, nuntă de vis pentru fiica sa

Pe lânga suma uriașă pe care le-a oferit-o fiicei sale și alesului său, Becali și-a dorit să le construiască o casă îndrăgostiților. Într-un moment de sinceritate, el a povestit în cadrul petrecerii de nuntă ce cadou a vrut să-i facă fetei sale.

Andra a cântat la nunta fiicei lui Becali

”E un moment foarte important pentru mine. Eu am talent așa la vorbire, dar acum trebuie să spun ceva ce e în inima mea. Fără nicun fel de exagerare am să-l consider și am să-l iubesc exact ca pe un băiat al meu pe ginerele meu.

E un băiat de aur, mă bcur că Teo a mea s-a căsătorit cu un om de aur, și de azi va fi băiatul meu. Am trei prințese și mai am acum încă un prinț. Acum Teodora e liberă. Am spus cât ești la mine, faceți ca mine, dup-aia, când vă măritați, faceți ca bărbații voștri. Acum ea nu vrea să facă nici casă în curte. Eu am vrut să le fac casă în curte, dar a zis «ce, să mă comande tata și când sunt măritată?!»”, a povestit Becali, conform click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe