Profeția lui Carmen Harra despre Smiley și Gina Pistol. Cât va rezista căsnicia lor

Corina Oprea 28.05.2023, 18:28

După ce Smiley și Gina Pistol și-au jurat iubire veșnică, au început să apară și comentariile răutăcioase. Gurile rele nu se pot abține și deja au început să își dea cu părerea despre viitorul celor doi. Celebra clarvăzătoare, Carmen Harra, a prezentat și ea o profeție interesantă, prin care a explicat cât timp va dura iubirea celor doi.

Când se va termina căsnicia lui Smiley și a Ginei

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol este cel mai discutat subiect al momentului. Gurile rele deja au comentat evenimentul și au găsit minusuri închipuite și își dau cu părerea și despre relația lor în sine. Totuși, în apărarea celor doi vine clarvăzătoarea Carmen Harra, care a spus cât va rezista relația celor două vedete.

Specialista e a explicat că cei doi au legătură karmică ce nu poate fi distrusă, motiv pentru care nu ar trebui să ia în seamă gurile rele. Clarvăzătoarea a subliniat faptul că mariajul lor va fi unul de lungă durată și au toate șansele să îmbătrânească împreună. În plus, simte că Gina a avut un farmec aparte, cu care l-a cucerit iremediabil pe artist, astfel încât l-a adus și în fața altarului.

Imagini senzationale cu Gina Pistol in a doua rochie de mireasa. Si Smiley a schimbat sacoul, ce detaliu unic a avut

Carmen Harra, profeție despre relația celor doi

Deși Smiley nu ar fi tocmai genul de bărbat care să viseze la căsătorie, se pare că Gina a știut cum să îl cucerească și l-a transformat într-un familist convins.

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică.
El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc.

E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună. Sunt perfecți unul pentru altul. Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, a spus Carmen Harra.

Mulți nu au crezut în relația lor, mai ales că la început s-au ascuns de lume. Au demonstrat, însă, că timpul nu a schimbat iubirea lor, ci doar i0a ajutat să își întemeieze o familie minunată.

Urmăriți Impact.ro și pe