Fiica cea mare a lui Gigi Becali a dat lovitura în afaceri. Cum a câștigat Teodora peste 4,6 milioane de euro

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 13.11.2021, 22:18

Se pare că așchia nu sare departe de trunchi în familia lui Gigi Becali. Fiica cea mare a patronului FCSB a dat lovitura în afaceri. Teodora a câștigat peste 4,6 milioane de euro după ce a bătut palma cu reprezentanții unui grup de firme.

Cum a câștigat fiica cea mare a lui Gigi Becali peste 4,6 milioane de euro

Mai exact, Teodora Becali Mincu a vândut un teren de două hectare în zona corporațiilor din Pipera, către proprietatea grupului de firme Catted, ce activează în industria imobiliară și HoReCa. Grupul va construi acolo un ansamblu rezidențial cu 140 de apartamente.

Compania Catted Family din grupul menționat se află în etapa finală de cumpărare a terenului de la Teodora Becali, pentru peste 4,6 milioane de euro, conform estimărilor făcute de Profit.ro în baza tranzacțiilor ce au fost înregistrare recent în Pipera.

Teodora a continuat astfel demersurile familiei sale, care a vândut în ultima perioadă mai multe terenuri în Pipera unor dezvoltatori imobiliari printre care se numără H4L Development și familia fostului conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir. Valoare cumulată a tranzacțiilor depășește suma de 35 de milioane de euro.

Fiica cea mare a lui Gigi Becali a dat lovitura in afaceri. Cum a castigat Teodora peste 4,6 milioane de euro
Teodora si Gigi Becali

Gigi Becali, implicat în imobiliare

Gigi Becali a înființat alături de soțul fiicei sale, Mihai Theodor Mincu, o firmă denumită Becali Imobiliare. Prin intermediul aceste companii a început proiectul unui ansamblu rezidențial cu aproximativ 200 de apartamente tot în zona Pipera.

Cât despre grupul Catted, deținut de familia Cobâlaș, aceasta nu este prima dată când a cumpărat un teren în Pipera de la Gigi Becali. Acesta a mai construit până în prezent 70 de case și apartamente pe astfel de spații.

Terenul cumpărat de Catted de la Teodora Becali Mincu se află în spatele complexului comercial Pipera Plaza și al clădirilor de birouri unde au sediile centrale companii ca Mercedes-Benz, Coca-Cola, Bergenbier, eMAG și Altex. Acolo, grupul va construi clădiri cu două etaje în care vor exista 140 de apartamente, precum și spații comerciale, pe o suprafață de 234 de metri pătrați.

”Suntem în curs de avizare a proiectului Catted Family și vrem să prindem tendința pozitivă a pieței. Acesta este cel mai mare proiect rezidențial pe care îl avem în lucru. Nu suntem în postura de a face stocuri de materiale de construcții pentru a putea bloca prețurile,

motiv pentru care sperăm la un echilibru al prețurilor pentru următoarele 6-9 luni. Vom începe cu prețuri care periodic vor fi actualizate, în funcție de gradul de vânzări“, a spus Tudor Cobâlaș, co-fondator al grupului Catted.

Noul proiect al familiei Cobâltaș va fi realizat în parteneriat egal cu antreprenorul Adrian-Roland Țăruș, care în anul 2006 a vândut distribuitorul de medicamente Dita din București, la un preț de 14,5 milioane euro, către grupul farmaceutic ungar Gedeon Richter.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...